Δευτέρα
15.04.2024

XRP: Πού μπορεί να φθάσει μετά το άλμα 15% σε ένα 24ωρο

Πατώντας στη ζώνη των 0,70 δολαρίων τo XRP της Ripple σκαρφάλωσε σε υψηλό πέντε μηνών, έχοντας αυξηθεί πάνω από 15% σε ένα 24ωρο. Η εξέλιξη αυτή έκανε τους επενδυτές που περιμένουν εντός του 2024 εκτόξευση στο 1 δολάριο να αναθαρρήσουν. Το XRP είναι ένα από τα «στοιχήματα» του 2024 στην αγορά crypto, συγκεντρώνοντας σημαντικές τοποθετήσεις στο blockchain, όπως μαρτυρά και ο πρόσφατα αυξημένος όγκος συναλλαγών. Ειδικότερα, τα στοιχεία δείχνουν σχεδόν 7 δισ. δολάρια σε ένα 24ωρο -επίδοση που ξεπερνά σε νούμερα αντίστοιχες επιδόσεις κρυπτονομισμάτων όπως το solana (SOL) και το binance coin (BNB).

Από τις αρχές του 2024 το XRP δεν έχει αποδώσει στον βαθμό που περίμενε η αγορά, την ώρα που μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin και το ethereum έχουν… εκραγεί, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, και το native token της Binance σκαρφάλωσε σε υψηλό πολλών ετών. «Πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει το XRP;» είναι το ερώτημα που απασχολεί τους traders, μετά την τελευταία σημαντική ανάκαμψη που είχε ως αποτέλεσμα το token της Ripple να ξεπεράσει για λίγο το όριο των 0,70 δολαρίων. Ήταν η πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2023 που συνέβη κάτι τέτοιο, όταν η νέα δικαστική της νίκη στη μακροχρόνια διαμάχη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), εξαργυρώθηκε σε σημαντικά κέρδη στην αγορά crypto.

Παρά την υποχώρηση στα επίπεδα των 0,69 δολαρίων, όπου και παραμένει λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (12/3), οι αναλυτές κρυπτογράφησης παραμένουν αισιόδοξοι, περιμένοντας νέα αντεπίθεση των ταύρων, χωρίς να αποκλείουν το token της Ripple να δοκιμάσει το επίπεδο του 1 δολαρίου εντός του διμήνου Απριλίου – Μαΐου, με ώθηση από το τέταρτο halving του bitcoin και (κυρίως) τις σημαντικές εξελίξεις που αναμένονται στις δικαστικές αίθουσες τον Μάιο. Ωστόσο, τα 0,70 ευρώ φαίνεται να εξελίσσονται σε ισχυρό επίπεδο αντίστασης για το XRP, με τις επόμενες εβδομάδες να δίνουν το στίγμα για τη μετέπειτα πορεία του κρυπτονομίσματος της Ripple.

Διάγραμμα με την πορεία του XRP στην αγορά crypto το τελευταίο 24ωρο © CoinGecko
Διάγραμμα με την πορεία του XRP στην αγορά crypto το τελευταίο 24ωρο © CoinGecko

Σε κάθε περίπτωση το ανοδικό ράλι του XRP έρχεται να επιβεβαιώσει τους αναλυτές κρυπτογράφησης που περίμεναν σημαντικές αποδόσεις για το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα εντός του Μαρτίου.

Source: powergame.gr

Array