Δευτέρα
27.05.2024

WowStudio: Πρωτοπορώντας στο χώρο του Web3 δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο

Στον ραγδαία αναπτυσσόμενο ευρωπαϊκό χώρο της τεχνολογίας web3, το WowStudio έχει δημιουργήσει μια σημαντική παρουσία από την ίδρυση του το 2021. Η εταιρεία αποτελεί το πρώτο Web3 studio στην Ελλάδα, διαμορφώνοντας ένα μέλλον βασισμένο στη εφευρετικότητα και την καινοτομία. Όμως, το WowStudio είναι περισσότερο από ένα venture· είναι ένας υπεύθυνος φορέας που συνδυάζει τις πιο πρωτοποριακές λύσεις στην τεχνολογία του blockchain με μια ακλόνητη δέσμευση προς την κοινότητα και την βιωσιμότητα.

Ξεκλειδώνοντας δυναμικό της τεχνολογίας του blockchain

Αξιοποιώντας τις πλούσιες δυνατότητες των crypto, των smart contracts, των NFTs και των dApps, το WowStudio έχει δημιουργήσει ένα όνομα συνώνυμο με τις κορυφαίες λύσεις στον τομέα του Web3. Μέσα από τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του, το WowStudio ενδυναμώνει εταιρείες, καλλιτέχνες, και δημιουργούς, προσφέροντας ασφαλείς και αποτελεσματικούς τρόπους ώστε να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν την δυναμική του blockchain και του Web3.

Ο κ.Νίκος Ζέγκος, Co-Founder και CTO του WowStudio, μιλώντας για την πρωτοποριακή πορεία της εταιρείας, τόνισε: «Ο στόχος μας από την πρώτη ημέρα ήταν να ανοίξουμε έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων μέσω των τεχνολογιών web3. Δεν δημιουργούμε απλώς υπηρεσίες, δημιουργούμε μονοπάτια προς ένα μέλλον που βασίζεται στη καινοτομία και την εμπιστοσύνη».

Δράσεις CSR: Η τεχνολογία συναντά 

Το WowStudio λαμβάνει σοβαρά υπόψη την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR), ηγούμενο 

πρωτοβουλιών που αντηχούν τη δέσμευση τους προς την κοινότητα και τις σημαντικές δράσεις που έχουν πραγματικά αντίκτυπο.

WowStudio x AGENCIA Models

Σε μια εντυπωσιακή συνεργασίας τελείως διαφορετικών κλάδων, το WowStudio συνεργάστηκε με το AGENCIA Models για να προωθήσει την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή σε έναν σκοπό που βρίσκεται κοντά σε πολλές καρδιές – την υιοθέτηση αδέσποτων σκύλων.

Ο κ.Φώτης Στεργίου, Co-Founder του WowStudio, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη συνεργασία, λέγοντας: «Αυτή η πρωτοβουλία γεννήθηκε από ένα κοινό όραμα για την δημιουργία μιας κοινότητας που υποστηρίζει ενεργά και προστατεύει τους εκείνους που το χρειάζονται. Το AGENCIA Models ήταν ένας απίστευτος συνεργάτης, μοιράζοντας όχι μόνο το όραμα μας αλλά και το πάθος μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για τα αδέσποτα ζώα».

Αυτή συνεργασία έφερε στη ζωή ένα bazar όπου τα ρούχα ήταν πολύ περισσότερα από ένα γεγονός μόδας. Ήταν ένα σημείο συνάντησης για ομοϊδεάτες, συμπεριλαμβανομένων μερικών γνωστών προσωπικοτήτων στην Ελλάδα, όλοι μαζί ενθάρρυναν και να προώθησαν το ζωτικό μήνυμα της ευαισθητοποίησης για την υιοθέτηση αδέσποτων σκύλων.

Ο κ.Νίκος Ζέγκος, Co-Founder και CTO του WowStudio, τόνισε τη σημασία της πρωτοβουλίας λέγοντας: «Στην καρδιά αυτής της πρωτοβουλίας βρίσκεται η βαθιά μας πίστη στην κοινότητα και τη συνεργασία. Βλέποντας την ελληνική κοινότητα να ενώνεται, με σημαντικές προσωπικότητες να παρέχουν την υποστήριξή τους, έχει αποτελέσει μια μαρτυρία για την συλλογική βούληση να προωθήσουμε την αλλαγή».

Καθώς οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν τις επιλογές ρούχων του bazar, κάθε αγορά υποστήριζε έναν πιο μεγάλο σκοπό. Αυτόν της υιοθέτησης αδέσποτων σκύλων, διαδίδοντας παράλληλα τη σημασία της παροχής ασφαλών περιβαλλόντων για αυτά τα ζώα.

Χρησιμοποιώντας τη γοητεία και την επιρροή του κόσμου της μόδας για να φωτίσουν ένα επείγον ζήτημα, το WowStudio και το AGENCIA Models παρουσίασαν ένα εξαιρετικό παράδειγμα πώς οι βιομηχανίες μπορούν να ενωθούν για να προωθήσουν την αλλαγή, δημιουργώντας όχι μόνο μια επιτυχημένη εκδήλωση, αλλά ένα ορόσημο στην κοινοτική δράση για τη βελτίωση της κοινωνίας.

WowDalmatians: ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ NFT ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Σε μίξη της τεχνολογίας και της φιλανθρωπίας, η πρωτοβουλία της συλλογής WowDalmatians του WowStudio αποδεικνύει τη δύναμη της τεχνολογίας του blockchain. Η συλλογή αυτή στέκεται ως φάρος στην Ελλάδα, όχι μόνο για τη τεχνολογία που κρύβεται πίσω της στο ψηφιακό τοπίο, αλλά και για τις επιπτώσεις της στον πραγματικό κόσμο.

Ο κ. Φώτης Στεργίου αναφέρει: «Με το WowDalmatians, θέλαμε να ξεπεράσουμε το ψηφιακό κόσμο και να δημιουργήσουμε έναν δρόμο όπου το τι συμβαίνει ψηφιακά θα έχει αντίκτυπο σε πραγματικά ζητήματα. Η συλλογή αυτή αποτελεί αντανάκλαση της φιλοσοφίας μας στο WowStudio, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία για το κοινό καλό».

Οι πόροι που συγκεντρώθηκαν μέσω της συλλογής WowDalmatians χρησιμοποιήθηκαν στην παροχή βασικών αγαθών στο καταφύγιο ζώων ZEM Rescues στα Μέγαρα. Αυτή η προσπάθεια προσέφερε τροφή και ιατρικά είδη για τα διασωθέντα αδέσποτα ζώα καθώς και για ένα διάστημα το ενοίκιο του καταφυγίου.

Ο κ. Νίκος Ζέγκος, μίλησε για αυτή την πρωτοβουλία, δηλώνοντας: “Φανταστήκαμε τη συλλογή WowDalmatians ως έναν καταλύτη που θα φέρει μια κάποια αλλαγή, δείχνοντας τον δρόμο για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για να προάγει την συμπόνια και να υποστηρίξει την κοινωνία. Το να βλέπουμε τα χαμόγελα των ατόμων στο ZEM Rescues, αλλά και όλα αυτά τα ζωάκια που βοηθήσαμε ήταν απίστευτα ικανοποιητικό“.

Μέσω της πρωτοβουλίας της συλλογής WowDalmatians, το WowStudio έχει μεταμορφώσει αποτελεσματικά το τοπίο των NFT στην Ελλάδα, συνδυάζοντας την τεχνολογική καινοτομία με την εταιρική κοινωνική ευθύνη, και ανοίγοντας νέους δρόμους στον τομέα του web3.

Κοιτάζοντας προς το Μέλλον

Καθώς το WowStudio συνεχίζει να διερευνά τις πλούσιες δυνατότητες των έξυπνων συμβολαίων, των dApps και άλλων υπηρεσιών web3, το μέλλον φαίνεται πιο λαμπερό και σίγουρα πιο καινοτόμο. Διατηρήστε την προσοχή σας σε αυτό το ελληνικό κολοσσό καθώς συνεχίζουν να διαμορφώνουν το τοπίο με υπηρεσίες που βασίζονται στην εμπειρογνωμοσύνη και τις κοινοτικές αξίες.

Το WowStudio είναι κάτι περισσότερο από μια τεχνολογική οντότητα. Είναι ένας φάρος καινοτομίας, προχωρώντας με μια όραση που έχει ριζώσει σε αποκεντρωμένες και δίκαιες πορείες. Για να μάθετε περισσότερα για τις πρωτοβουλίες και τις υπηρεσίες τους, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους

Array