Δευτέρα
15.04.2024

Βραβείο του ΤΣΕΚ της Τειρεσίας στα Digital Finance Awards 2024

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Credit Risk Management Digital Initiative», απέσπασε η Τειρεσίας με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ΤΣΕΚ για επιχειρήσεις, στα 3rd Digital Finance Awards της Boussias, την ετήσια διοργάνωση για καινοτόμες ψηφιακές λύσεις στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε χθες, 22 Φεβρουαρίου, στο Intercontinental. Η διάκριση επιβραβεύει τη συμβολή της Τειρεσίας στη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου και στην υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων κάθε κλάδου και μεγέθους, μέσα από μία εύχρηστη και χαμηλού κόστους ψηφιακή λύση, την πλατφόρμα ΤΣΕΚ.

Το ΤΣΕΚ δημιουργήθηκε το 2014 από την Τειρεσίας, το μοναδικό Γραφείο Πίστης στην Ελλάδα, με στόχο να προσφέρει σε όλες τις επιχειρήσεις μία ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση με αξιόπιστη πληροφόρηση για την οικονομική συμπεριφορά και τα επιχειρηματικά δεδομένα των συνεργατών τους, ώστε να διαχειρίζονται τις συναλλαγές τους με πίστωση, περιορίζοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο.

Με την πολυετή τεχνογνωσία των πληροφοριακών συστημάτων της, η Τειρεσίας δημιούργησε την επιχειρηματική πλατφόρμα ΤΣΕΚ, www.tsek.teiresias.gr, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα πρόσβασης 24/7 στις πλέον αξιόπιστες και ενημερωμένες πληροφορίες από τη βάση της, με χαμηλό κόστος ετήσιας συνδρομής.

Η πλατφόρμα ΤΣΕΚ συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέες υπηρεσίες.

Το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Ιωάννης Παλόγλου, Εμπορικός Διευθυντής της Τειρεσίας και ο κ. Ηλίας Καραχάλιος, Διευθυντής Πληροφορικής Συστημάτων Τραπεζών & Πελατών.

Ιωάννης Παλόγλου, Εμπορικός Διευθυντής, Ηλίας Καραχάλιος, Διευθυντής Πληροφορικής Συστημάτων Τραπεζών & Πελατών

Διαβάστε επίσης:

Intracom Telecom: Παρουσιάζει νέα κεραία δύο συχνοτήτων με δυνατότητες «έξυπνης» ανίχνευσης

Costa Navarino: Δυναμική έναρξη της νέας τουριστικής χρονιάς

Ακίνητα: Το 1/3 των Ελλήνων σκέφτεται μετακόμιση μέσα στα επόμενα 2 χρόνια – Τι αναζητά και πού (έρευνα)

Πηγή: mononews.gr

Array