Κυριακή
23.01.2022

Twitter: Ο νέος CEO ξηλώνει όλη την ηγετική ομάδα

Δημιουργούνται τρεις θέσεις γενικών διευθυντών για τους τομείς Καταναλωτών, Εσόδων και Τεχνολογίας

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Twitter ο Παράγκ Αγκραβάλ, διαδεχόμενος τον Jack Dorsey, και ήδη άλλαξε την διοικητική ομάδα του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να προωθήσει μία ευρύτερη αναδιάρθρωση.

Πιστεύει ότι μόνο έτσι μπορεί να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους που έθεσε τον περασμένο Φεβρουάριο το Twitter για ετήσια έσοδα τουλάχιστον 7,5 δισ. δολαρίων έως το 2023, όταν πέρυσι είχε έσοδα 3,7 δισ. δολαρίων.

Στο πλαίσιο της αναδιάρθωσης οι επικεφαλής για τον σχεδιασμό και την έρευνα, Michael Montano και Dantley Davis αποχωρούν από τις θέσεις τους στις 31 Δεκεμβρίου.

Θα παραμείνουν ως σύμβουλοι και για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Οι συγκεκριμένες θέσεις θα καταργηθούν τελείως και δημιουργούνται τρεις θέσεις γενικών διευθυντών για τους τομείς Καταναλωτών, Εσόδων και Τεχνολογίας.

Αυτές θα αναλάβουν οι δημιουργούνται τρεις θέσεις γενικών διευθυντών για τους τομείς Καταναλωτών, Εσόδων και Τεχνολογίας., οι οποίο και θα έχουν την ευθύνη για τον τομέα του ο καθένας τόσο για την έρευνα όσο και για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων ή υπηρεσιών.

Η Lindsey Iannucci ορίστηκε διευθύντρια προσωπικού και αντιπρόεδρος επιχειρήσεων.

Διαβάστε ακόμη: 

Οι 20 μήνες της πανδημίας στην Ελλάδα σε ένα infographic

Lockdown – υποχρεωτικός εμβολιασμός: Η Ε.Ε. ορθώνει τείχος στη μετάλλαξη Όμικρον για τα Χριστούγεννα 

Τσάρλι Μάνγκερ: Γιατί ο «σοφός των επενδύσεων» μισεί τα κρυπτονομίσματα (pics)

Πηγή: newmoney.gr