Δευτέρα
27.05.2024

Twitter: Ο Μασκ εφαρμόζει τη νέα πολιτική – Η επόμενη κίνησή του (tweet)

Το Twitter πρόκειται να αφαιρέσει λογαριασμούς χρηστών που είναι ανενεργοί εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτό δήλωσε μέσω σχετικής ανάρτησης (δείτε παρακάτω) ο διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, Έλον Μασκ.

Επιπλέον, ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι χρήστες στην πλατφόρμα micro-blogging θα μπορούσαν να δουν μια πτώση στον αριθμό των ακολούθων.

Πότε θα επιβάλλει προμήθεια το Twitter – Το νέο «χαράτσι»

Σύμφωνα με την πολιτική του Twitter, οι χρήστες θα πρέπει να συνδέονται στον λογαριασμό τους τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 ημέρες για να αποφύγουν την οριστική κατάργηση λόγω παρατεταμένης αδράνειας.

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Μασκ «απείλησε» να εκχωρήσει σε άλλη εταιρεία τον λογαριασμό στο Twitter της Εθνικής Δημόσιας Ραδιοφωνίας των ΗΠΑ, αφού ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός σταμάτησε να δημοσιεύει περιεχόμενο στις 52 επίσημες ροές του Twitter σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια σε μια ετικέτα Twitter που υπονοούσε κυβερνητική εμπλοκή στο εκδοτικό της περιεχόμενο.

Επιπλέον, το Twitter τον περασμένο μήνα αφαίρεσε το μπλε σηματάκι πιστοποίησης από το προφίλ χιλιάδων χρηστών, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, δημοσιογράφων και πολιτικών.

Ο Μασκ έχει κάνει την επαλήθευση λογαριασμού μέρος της συνδρομής Twitter Blue, μια κίνηση που σύμφωνα με τον ίδιο θα αντιμετωπίσει το ζήτημα των λογαριασμών bot στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμη:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Παράθυρο» για μείωση του ΦΠΑ αν διατηρηθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα (vids)

Εκλογές στην Τουρκία: Τι θα κρίνει τον νικητή – Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα (tweets + vids)

Ιούνιος, Ιούλιος ή Αύγουστος; Το Tripadvisor ξέρει ποια ημερομηνία είναι η καλύτερη για ταξίδι

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑΠηγή: newmoney.gr

Array