Σάββατο
20.07.2024

Twitter: Αγόρασε την τεχνολογική υπηρεσία ειδήσεων Scroll

Η Scroll επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν και να διαβάζουν άρθρα ειδήσεων από εκδότες χωρίς διαφημίσεις

Το Twitter ανακοίνωσε την Τρίτη 4 Μαϊου, ότι απέκτησε την τεχνολογική υπηρεσία ειδήσεων Scroll, προκειμένου να την χρησιμοποιήσει ως μέρος μιας επερχόμενης προσφοράς συνδρομής.

Η Scroll επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν και να διαβάζουν άρθρα ειδήσεων από εκδότες, μεταξύ των οποίων είναι οι Insider, BuzzFeed και USA Today, χωρίς όμως διαφημίσεις. Η εταιρεία, μάλιστα, αναφέρει ότι οι εκδότες που συνεργάζονται με τη Scroll έχουν περισσότερα έσοδα απ’ όσα θα είχαν μέσω διαφημίσεων.

Το Twitter εργάζεται για να προσφέρει νέους τύπους περιεχομένου στον ιστότοπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο ήχος και το περιεχόμενο μεγάλου μήκους, αφότου απόκτησε προηγουμένως την πλατφόρμα ενημερωτικών δελτίων Revue.

Η συμφωνία με τη Scroll θα βοηθήσει το Twitter να δημιουργήσει μια δυνατότητα συνδρομής, όπως το να επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε premium λειτουργίες από ειδησεογραφικά πρακτορεία ή σε ένα ενημερωτικό δελτίο του Revue, πρόσθεσε το Twitter.

Η ανάρτηση της εταιρείας:

«Η Scroll έχει αποδείξει ότι υπάρχει ένας τρόπος που προσφέρει στους πελάτες μια καλύτερη εμπειρία και στους δημοσιογράφους ένα καλύτερο μέλλον. Με την ομάδα του twitter μπορούμε να επιταχύνουμε το όραμά μας να χτίσουμε ένα καλύτερο Ίντερνετ».

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο πρόσωπο της πρωτεύουσας: Έργα δεκάδων εκατομμυρίων «τρέχουν» στο δήμο της Αθήνας

Έρχεται θερμό καλοκαίρι στο Χρηματιστήριο

Επίσημο: Τότε σταματά η αποστολή SMS για τις μετακινήσεις – Πότε θα χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτραΠηγή: newmoney.gr

Array