Δευτέρα
08.08.2022

Τράπεζες: Πώς θα λειτουργήσουν στις 27/1 – Τι αναφέρει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών

Με περιορισμούς η επαναλειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων την Πέμπτη 27/1 για Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη, και Νότιο Αιγαίο

Να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα τραπεζικά καταστήματα όπως επίσης πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα, συστήνει στους συναλλασσόμενους η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε ανακοίνωση της. Ειδικότερα η ΕΕΤ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα τραπεζικά καταστήματα σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη, και Νότιο Αιγαίο, θα επαναλειτουργήσουν για το κοινό την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, αλλά με σημαντικούς περιορισμούς.

Ειδικότερα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε καθένα κατάστημα, ενδέχεται αυτό να μην λειτουργεί ή να υπάρχει περιορισμένος αριθμός εργαζομένων ή να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας. Ως εκ τούτου συνιστάται οι συναλλασσόμενοι να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα καταστήματα όπως επίσης πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα».

Σημειώνεται ότι για την λειτουργία των καταστημάτων τους έχουν ενημερώσει ξεχωριστά με ανακοινώσεις η Alpha Bank, η Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς.

Διαβάστε ακόμα:

Χρηματιστήριο: Ισχυρή αντίδραση μετά το sell-off

Καραμανλής: Η αποζημίωση για την Αττική Οδό θα δοθεί άμεσα – Σε 25 μέρες το πόρισμα για επιπλέον κυρώσεις

Ασύλληπτος πλούτος: Αυτές είναι οι σύζυγοι των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο

Πηγή: newmoney.gr