Δευτέρα
24.06.2024

Τράπεζα Πειραιώς: Διεθνής διάκριση για το Commercial Banking

Τo περιοδικό Global Finance επιβραβεύει όσες Tράπεζες ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας

Ως η καλύτερη Τράπεζα για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα για το 2022 αναδείχθηκε η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων του διεθνούς κύρους περιοδικού Global Finance.

Η βράβευση, σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά λόγω των δεδομένων που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση, αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών Εμπορικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών καθώς ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς να υποστηρίζει με συνέπεια την επιχειρηματική δραστηριότητα και την εξωστρέφεια μέσα από εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Με τα βραβεία «Best SME Banks», που απονεμήθηκαν φέτος για πρώτη φορά, τo περιοδικό Global Finance επιβραβεύει όσες Tράπεζες ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που παίζουν στην ανάκαμψη της οικονομίας κάθε χώρας.

Για την επιλογή της καλύτερης Τράπεζας ελήφθησαν υπόψη συγκεκριμένα κριτήρια, τόσο σε ποσοτικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο, όπως η γνώση της αγοράς των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών, η γεωγραφική κάλυψη, η θέση της Τράπεζας στην αγορά, καθώς και η ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων.

Ο Γενικός Διευθυντής, Eπικεφαλής του Commercial Banking της Τράπεζας Πειραιώς, Αντώνης Κατραούρας, δήλωσε: «Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει στρατηγικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας, καλύπτοντας τις ανάγκες ρευστότητας και χρηματοδοτώντας τα βιώσιμα επενδυτικά τους σχέδια. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρηματιών για τα δεδομένα της αγοράς και τα νέα αναπτυξιακά εργαλεία, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος και προτείνουμε λύσεις αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων μέσω διαφανών, αξιοκρατικών και απλοποιημένων διαδικασιών. Προχωρούμε σε εσωτερικό μετασχηματισμό ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ενημερώνουμε και εκπαιδεύουμε το ελληνικό επιχειρείν, προωθώντας την υιοθέτηση κριτηρίων Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Εταιρικής Διακυβέρνησης (Environmental, Social and Governance – ESG) που συνδυάζουν την ανάπτυξη και την οικονομική απόδοση με την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Στηρίζουμε κάθε κλάδο της ελληνικής οικονομίας προσδίδοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας».

Πηγή: newmoney.gr

Array