Το VeChain ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό του stablecoin VeUSD

Η VeChain ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το δικό της stablecoin με το χαρακτηριστικό όνομα “VeUSD”. Η ομάδα δεν έχει προσδιορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας και ανέφερε «περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα» στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

«VeFam, έχουμε κάτι ιδιαίτερο. Κάτι που θα μας επιτρέψει να πάμε το #VeChainThor στο επόμενο επίπεδο με πολλούς τρόπους. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς», έγραψε στο Twitter το VeChain Foundation.

Σε μια σειρά από tweets, το VeChain ισχυρίστηκε ότι στοχεύουν να οικοδομήσουν έναν κόσμο του αύριο και να οδηγήσουν την ψηφιοποίηση σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία. Στο VeChain Foundation εργάζονται παράλληλα για την πράσινη βιωσιμότητα και τις πρωτοβουλίες μείωσης του άνθρακα.

«Ως το κορυφαίο δημόσιο #blockchain σε εταιρικό επίπεδο στον κόσμο, το #VeChain είναι περήφανο που χτίζει τον κόσμο του αύριο», έγραφε το tweet. «Μαζί με τους βασικούς μας συνεργάτες καναλιών, θα προωθήσουμε την ψηφιοποίηση σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία και θα προωθήσουμε σημαντικά τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας και μείωσης του άνθρακα!»

VeChain: Είναι η επιτυχία μόνο θέμα χρόνου;

Ενώ οι επενδυτές επαίνεσαν τα σχέδια της VeChain να κυκλοφορήσει ένα άλλο σταθερό νόμισμα VeUSD, η αγωνία τους ότι το το VET  έχει χάσει αξία εξακολουθεί να παραμένει. Ένας χρήστης σχολίασε λέγοντας ότι παρόλο που το VeChain σχεδιάζει να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου πράσινου κόσμου, το «πράσινο» πρέπει επίσης να αντικατοπτρίζεται στα γραφήματα του. Το VeChain διαφημιζόταν πάντα ως ο «κοιμισμένος γίγαντας».

Ωστόσο, το VeChain Community Hub απάντησε στο Twitter ότι η ανάπτυξη είναι ένα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. «Η μελλοντική αξία χτίζεται από τις σύγχρονες ενέργειες. Η αξία ακολουθεί την επιτυχία. Και το VeChain αποδεικνύεται εξαιρετικά επιτυχημένο. Απλά θέμα χρόνου.”

Το VeChain είχε μια βόλτα με τρενάκι το 2021 και ταλαντεύτηκε σημαντικά προς τα πάνω και προς τα κάτω. Έφτασε το υψηλό όλων των εποχών των 0,28 $ τον Απρίλιο του 2021, αλλά τώρα έχει υποχωρήσει -69,7% από το ATH του. Η τιμή του δοκίμασε την υπομονή των επενδυτών και έχει παραμείνει σχετικά στάσιμη από την πτώση του. Από τις τελευταίες 30 ημέρες, το VET υποχώρησε -12,2% και -13,7% τις τελευταίες 7 ημέρες.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το VeChain διαπραγματευόταν περίπου στα 0,08 $.