Πέμπτη
09.12.2021

Το Twitter λανσάρει ομάδα εργασίας για τα crypto

To Twitter έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα εργασίας για τα κρυπτονομίσματα, σε μια ακόμα κίνηση υπό τον CEO, Τζακ Ντόρσεϊ, για την επέκταση στα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, το κοινωνικό δίκτυο προσέλαβε των Τες Ρίνεαρσον για να ηγηθεί του τμήματος Twitter Crypto και να «διαμορφώσει τη στρατηγική για το μέλλον των crypto στο Twitter».

«Εξερευνούμε τρόπους για να ενσωματώσουμε αποκεντρωμένες τεχνολογίες στα προϊόντα μας και την υποδομή μας» ανακοίνωσε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα εξερευνά την πραγματοποίηση πληρωμών με κρυπτονομίσματα, τρόπους για όσους δημιουργούν περιεχόμενο να αμοίβονται με κρυπτονομίσματα και «την αποκέντρωση των κοινωνικών δικτύων».

Ο Ντόρσεϊ, γνωστός οπαδός του bitcoin, έχει διαμηνύσει εδώ και καιρό ότι θέλει να ενσωματώσει τα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού στο μέλλον του Twitter.

Τον Σεπτέμβριο, το Twitter ανακοίνωσε ότι εισάγει ένα νέο εργαλείο το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φιλοδωρήματα σε άλλους για το περιεχόμενό τους με τη χρήση bitcoin.

Πηγή: euro2day.gr