Τετάρτη
26.06.2024

«Το όραμα της Μελάνια»: Η τέως Πρώτη Κυρία ανακοίνωσε το πρώτο NFT πρότζεκτ της

Το πρώτο της επιχειρηματικό εγχείρημα μετά από την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε στη «δύση» της χρονιάς η Μελάνια Τραμπ.

Και δεν είναι άλλο από το λεγόμενο «Όραμα της Μελάνια», το πρώτο NFT της που διατίθεται μέσω του ιστοτόπου της στην τιμή του 1 SOL – περί τα $185 σε κρυπτονόμισμα.

Πρόκειται για έναν πίνακα του Γάλλου fashion artist Marc-Antoine Coulon που συνοδεύεται από μια ηχητική ηχογράφηση της ίδιας.

«Με υπερηφάνεια ανακοινώνω το πρώτο μου NFT πρότζεκτ που ενσαρκώνει το πάθος μου για τις τέχνες και θα υποστηρίξει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μου για τα παιδιά μέσω της πρωτοβουλίας The Best» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η τέως πρώτη Κυρία. «Μέσω της πλατφόρμας αυτής, θα παράσχουμε στα παιδιά δεξιότητες υπολογιστικής επιστήμης, περιλαμβανομένων προγραμματισμού και ανάπτυξης λογισμικού, ώστε να μεγαλουργήσουν μετά την ηλικία αναδοχής τους» πρόσθεσε.

 

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις, που προσώρας δεν έχει διευκρινιστεί, θα διατεθεί στα παιδιά που βγαίνουν από το σύστημα αναδοχής των ΗΠΑ.

Το έργο τέχνης αυτό είναι ένα από τη συλλογή NFT που σχεδιάζει να λανσάρει αποκλειστικά από την πλατφόρμα της ΜelaniaTrump.com – που λειτουργεί υπό την εφαρμογή Parler, μια υπερσυντηρητική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που επικριθεί στο παρελθόν.

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Array