Δευτέρα
11.12.2023

Το AthensDAOx επιστρέφει για δεύτερη χρονιά!

Το AthensDAO ήταν η πρώτη διεθνής εκδήλωση τέτοιου τύπου που διοργανώθηκε από μέλη της  Ελληνικής web3/crypto κοινότητας τον Μάιο του 2022, βασισμένη στην ιδέα των Hacker Houses του Solana Foundation.

Διατηρήσαμε την αυθεντικότητα των Solana Foundation Hacker Houses και αλλά επικεντρωθήκαμε σε ενα ταξιδι σε βάθος στα DAOs (Decentralized Autonomous Organizations) και ότι έχει να κάνει με τις αποκεντρωμένες κοινότητες.

Φέτος το AthensDAOx επιστρέφει με μια διήμερη irl εκδήλωση που θα λάβει μέρος το Σάββατο 09 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, σε ενα μυστικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας!

Με προσωπική καθοδήγηση από βασικούς συντελεστές και ιδρυτές από όλο τον κόσμο, μέσα από το οικοσύστημα του Solana και άλλων blockchains, μηχανικούς των Solana Labs & growth managers.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να περιμένετε:​

 

  • DAO Talks: Ενημερωτικό εκπαιδευτικό προγραμματισμό με συζητήσεις/panels γύρω από τα DAOs και το DeFi και πώς να ξεκινήσετε να δουλεύετε στο Solana καθώς και παρουσιάσεις από τους συνεργάτες μας

 

  • DAO Labs: Το καινούριο μας concept για φέτος. Εργαστείτε σε γκρουπς μικρών ομάδων με τον συντονισμό των έμπειρων συντελεστών μας, πάνω σε θέματα γύρω απο αποκεντρωμένες κοινότητες. Βρείτε λύσεις προκλήσεις και έμπνευση που επεκτείνουν τα όρια αυτού του ανερχόμενου τρόπου αυτοδιοικησης που εχει συναρπάσει τον κόσμο της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων γενικά!  To μέλλον της αυτο-οργάνωσης και αλληλεπίδρασης κοινοτήτων κάθε μεγέθους θα γραφτεί και στην Αθήνα από εσάς!

 

  • DAO onboarding: Έρχεστε σε επαφή με μερικά από τα πιο δραστήρια DAO στο όχι μονο απο το οικοσυστημα του Solana, αλλά και του ευρύτερης Web3 κοινότητας!

 

  • Άφθονο χρόνο για να δουλέψετε στο έργο σας για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους να βρουν μέλη ομάδας για την ιδέα σας ή να συμμετάσχετε σε μια υπάρχουσα ομάδα.​

 

  • Συμβουλές και υποστήριξη από βασικούς μηχανικούς & συντελεστές του οικοσυστήματος συν μια ημέρα επίδειξης στο τέλος για να ανταγωνιστείτε υπό το βλέμμα πιθανών χορηγών για το έργο σας.

 

  • Η ευκαιρία να γνωρίσετε και να εμβαθύνετε στις λεπτομέρειες του κόσμου των DAO​s και των αποκεντρωμένων κοινοτήτων.

 

  • Χώρους με καλό Wi-Fi και σταθμούς εργασίας, καθώς και σνακς και χώρους για χαλάρωση και networking.

 

  • Συλλεκτικό merch & άλλες εκπλήξεις!

 

Το Athens DAO είναι ανοιχτό σε όλους οσους θελουν να αρχισουν να εργάζονται/ χτίσουν στον χώρο του blockchain που αναζητούν να μάθουν περισσότερα για το blockchain, τα DAO και για networking με μερικά από τα κορυφαία μυαλά στον χώρο.

Σας περιμένουμε στην Αθήνα, την γενέτειρα της δημοκρατίας για να οδηγήσουμε για άλλη μια φορά το μέλλον! 

 

Εγγραφές εδώ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, περιορισμένη διαθεσιμότητα): https://lu.ma/cim7z9o5