Τετάρτη
26.06.2024

Το Associated Press θα λανσάρει marketplace για αγορά NFTs

ο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει online κατάστημα για αγοροπωλησίες NFT φωτογραφιών, στις 31 Ιανουαρίου.

Οι συλλέκτες NFT θα μπορούν να αγοράζουν φωτογραφίες από το αρχείο του πρακτορείου, έργα από νυν και πρώην φωτορεπόρτερ, μαζί με μερικές εικόνες που έχουν βραβευτεί με Πούλιτζερ.

Στη δευτερεύουσα αγορά οι κάτοχοι NFT στο AP Marketplace μπορούν να παραθέσουν τα NFT τους προς πώληση στην επιθυμητή τιμή για να αγοράσουν άλλοι χρήστες του AP Marketplace. Από τη σελίδα Τα NFT μου, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να επισημάνουν τα NFT τους προς πώληση και μόλις επισημανθούν, το NFT τους θα εισαχθεί στη δευτερογενή αγορά. Άλλοι χρήστες θα μπορούν να περιηγηθούν σε όλα τα διαθέσιμα NFT στη δευτερογενή αγορά και να επιλέξουν να αγοράσουν με βάση την αναγραφόμενη τιμή.

Το εγχείρημα έχει γίνει σε συνεργασία με τον πάροχο blockchain Xooa.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι το σύστημά του θα κατασκευαστεί στο «φιλικό προς το περιβάλλον» blockchain Polygon και ότι τα NFT θα «περιλαμβάνουν ένα πλούσιο σύνολο πρωτότυπων μεταδεδομένων» για να ενημερώνουν τους αγοραστές πότε, πού και πώς τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. H πρώτη συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου.

H αγορά των NFT θα γίνεται μέσω των drops, δηλαδή προκαθορισμένων κυκλοφοριών συλλογών ή μεμονομένων εικόνων σε μια καταχωρημένη ημερομηνία, ώρα και τιμή. Θα υπάρχουν εικονικές ουρές για την αγορά NFT καθώς κυκλοφορούν από το AP, ενώ θα έχουμα και τα “Pulitzer Drops” που θα περιέχουν περισσότερα περιορισμένης έκδοσης NFT εικόνων που κέρδισαν Pulitzer, κάθε δύο εβδομάδες.

pttl.gr

Array