Την επόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου το Binance Meet-up στην Αθήνα – Το παρόν θα δώσει ο CZ

Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο παγκοσμίως και με τον μεγαλύτερο τζίρο σε Spot και Futures, η Binance, διοργανώνει το πρώτο event της στην Ελλάδα την επόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Divani Caravel Hotel (Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα), σε μία πολυτελή αίθουσα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για το blockchain, τα κρυπτονομίσματα και φυσικά την Binance ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα για networking μεταξύ των μελών της ελληνικής κοινότητας της Binance, που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξουν Giveaways και Merch για όλους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το παρόν θα δώσει και ο Changpeng Zhao, Co-founder και CEO της Binance. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να τον ακούσουν, την στιγμή που τα φώτα των παγκόσμιων αγορών είναι στραμμένα πάνω του καθώς μετά τη πτώτευση της FTX και το σκάνδαλο της Alameda Research, η παγκόσμια κοινότητα έχει εκτιμήσει και συγχαρεί τον CZ και την Binance για τη διαφάνεια και την υπευθυνότητα, με τις οποίες εργάζονται.

Όλα τα εισιτήρια εκδόθηκαν δωρεάν και εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την επιτυχία αλλά και στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της Binance σε Ελλάδα και Κύπρο διαδραματίζει ο κ. Ανδρέας Βλάχος, Country Manager της Binance για Ελλάδα και Κύπρο, ο οποίος εργάζεται μεθοδικά και με αποτελεσματικότητα σε συνεργασία με τους Binance Angels στην Ελλάδα.

Είναι βέβαιο ότι θα εξαχθούν ενδιαφέρονται και πολύτιμα συμπεράσματα τόσο για την εξέλιξη και τη στρατηγική του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο όσο και συνολικά για την αγορά.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας και της Vulcan Forged.