Πέμπτη
01.06.2023

Tilly Talbot: Αυτή είναι η «πρώτη παγκοσμίως AI ντιζάινερ» (vid)

Πρεμιέρα ως μια ανθρωπόμορφη ψηφιακή φιγούρα σε μια μεγάλη οθόνη έκανε την εμφάνισή της στον χώρο της γκαλερί Charles Philip στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της φετινής Design Week, η Tilly Talbot, η «πρώτη παγκοσμίως AI σχεδιάστρια». Η ψηφιακή φιγούρα εμφανίστηκε σε βίντεο απαγγέλοντας μια εισαγωγή και έχοντας ένα υδατογράφημα «AI» δίπλα στο πρόσωπό της, το οποίο το Studio Snoop που τη δημιούργησε και έχει ενσωματώσει στο δυναμικό του τόνισε ότι είναι σημαντικό για να αποσαφηνίζεται πως «η Tilly δεν είναι άνθρωπος αλλά είναι τεχνητή νοημοσύνη (AI) και μέλος της κοινότητάς μας».

«Άρχισα να προσεγγίζω τη ιδέα του πώς η μοναξιά μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο να αξιοποιήσει την AI και του πώς αυτό μπορεί αληθινά να βοηθήσει τον κόσμο να μην αισθάνεται μόνος» είπε, μιλώντας στο Dezeen.

Διαβάστε ακόμη

Ταμείο Ανάκαμψης: Στις «ράγες» νέα έργα ασφαλείας 35 εκατ. ευρώ στον σιδηρόδρομο

Τα… Καρούμπαλα του ΣΥΡΙΖΑ, το ρετιρέ των 28 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό, οι μπίζνες του Β. με Nova και του Π. με οπτικές ίνες και ο μάνατζερ που… έχασε το τρένο

Οικογένεια Μαρτίνου: Από τη Γλυφάδα, στους ισχυρούς της παγκόσμιας ναυτιλίας με 290 πλοία και ιστορία 50 ετών

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑΠηγή: newmoney.gr