Τι είναι και τι ΔΕΝ είναι τα κρυπτονομίσματα – CardanoChefPool

Σε αυτό το άρθρο θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις απόψεις και εμπειρίες μου σχετικά με τα κρυπτονομίσματα.
Ασχολούμαι με τα κρυπτονομίσματα από το 2015.

Γράφει ο CardanoChefPool

Είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, αλλά μένω στο εξωτερικό από το 2011.
Αυτό μέχρι ενός βαθμού με είχε αποκόψει από τα ελληνικά δρώμενα και εξελίξεις , σχετικά πάντα με τον χωρο των κρυπτονομισματων.
Καλώς ή κακώς όλα τα νέα και εξελίξεις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα έρχονται μέσα από το Twitter. Αυτό είναι το πρώτο medium που χρησιμοποιούμε όλοι εδώ στο εξωτερικό για να παρακαλοθούμε όλα τα τελευταία νέα.
Τους τελευταίους 2 μήνες, έχω αρχίσει και εχω πιο πολυ επικοινωνία με την ελληνική κοινότητα μέσω κάποιων Twitter Spaces που ξεκίνησα να κάνω μαζί με άλλους Έλληνες που έχω γνωρίσει μέσα από το Twitter , όπως ο κ. Βασίλης Παζοπουλος και πολλοί άλλοι άνθρωποι με γνώσεις στον χώρο αυτόν.
Όσο λοιπόν ξεκίνησα να ψάχνω πιο πολύ μέσα στον χώρο του Twitter ανακάλυψα και γνώρισα πολλούς Έλληνες, που είτε μένουν στην Ελλάδα είτε εξωτερικό, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει και χρησιμοποιούν την τεχνολογία του blockchain πάνω στις επιχειρήσεις τους, η έχουν χτίσει εταιρίες/projects πάνω στο blockchain.
Τις τελευταίες εβδομάδες ημέρες ανακάλυψα και την άλλη όψη του νομίσματος. Αυτούς δηλαδή που πάνε σε διάφορα sites η σελίδες στο Facebook και γράφουν για κάτι κρυπτονομίσματα ή tokens τα οποία πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω, δίνοντας υποσχέσεις ότι θα τους κάνουν όλους πλούσιους.