Τετάρτη
26.06.2024

Συλλέκτης NFTs ξόδεψε $450.000 για να ζήσει ως γείτονας του Snoop Dogg στο metaverse

Το «Snoopverse» είναι μια ψηφιακή κοινότητα, που “εδρεύει” στην εταιρεία The Sandbox, μια πλατφόρμα με διαδικτυακούς χώρους hangout και εμπειρίες gaming.

Ως εικονικός γείτονας του Snoop Dogg, ο συλλέκτης θα έχει πρόσβαση σε πάρτι αποκλειστικά μόνο για μέλη, σε ένα ψηφιακό αντίγραφο της έπαυλής του ράπερ στην Καλιφόρνια, η οποία βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή.

Οι κάτοικοι του «Snoopverse» θα μπορούν να ντύνουν τα avatar τους με επώνυμα ρούχα, να οδηγούν σπορ αυτοκίνητα και να χτίζουν πάνω στα δικά τους οικόπεδα στο Snoopverse, τα οποία θα μπορούν να εκμεταλλεύονται όταν άλλοι κάτοικοι έρχονται να το επισκεφτούν.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γίνουν ο ίδιος ο Snoop Dogg, χάρη στα χειροποίητα Voxel Avatars που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Metaverse του Sandbox.

Ο διάσημος ράπερ δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα που συνεργάζεται με το Sandbox. Οι Deadmau5, Avenged Sevenfold και Richie Hawtin, καθώς και σειρές όπως το The Walking Dead, τα Στρουμφάκια και το Hell’s Kitchen έχουν ήδη τη δική τους ψηφιακή γη στην πλατφόρμα.

Ο εικονικός κόσμος έχει, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία 144 εκατ. δολ. σε ακαθάριστη αξία εμπορευμάτων, 500.000 εγγεγραμμένα ψηφιακά πορτοφόλια και 12.000 μοναδικούς ιδιοκτήτες γης.

 

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Array