Πέμπτη
01.06.2023

Στο ετήσιο Συνέδριο της Capital Link ο Χρήστος Σταϊκούρας – Με ποιες τράπεζες θα συναντηθεί

Ο ΥΠΟΙΚ θα συναντηθεί με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων καθώς και εταιρειών που δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στον κλάδο της ενέργειας και της διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων

Στο ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link, στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «23rd Annual Capital Link Invest in Greece Forum» θα συμμετάσχει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, πέραν της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει, θα συναντηθεί με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων καθώς και εταιρειών που δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στον κλάδο της ενέργειας και της διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων, όπως είναι η Barclays, η Citi, η HSBC, η Goldman Sachs, η Lightsourcebp, η Brisa και η Nomura.

Επιπρόσθετα, ο Υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με την κα. Elizabeth McCaul, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ την ίδια μέρα θα δώσει συνεντεύξεις στη Wall Street Journal και στους Financial Times.

Τέλος, την επόμενη ημέρα, θα παρευρεθεί στην «Ημέρα Ελλάδος» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (Greek American Issuer Day at NYSE) και στην τελετή έναρξης των εργασιών με το καθιερωμένο «Opening Bell».

Διαβάστε ακόμη:

Η Φινλανδία αποφασίζει για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ – Υπέρ το 60% των Φινλανδών

Κυνηγώντας τους Ρώσους ολιγάρχες – Η Ελβετία δεν αποτελεί πλέον «ασφαλές καταφύγιο»

Φυσικό αέριο: Ο πόλεμος στην Ουκρανία «ανασταίνει» και «πεθαμένα» LNG projects

Πηγή: newmoney.gr