Σάββατο
25.03.2023

Στις 17 Μαρτίου 2023 το Binance Meetup στη Θεσσαλονίκη

Μετά το πρώτο sold-out Meetup της Binance στην Αθήνα τον Νοέμβριο που έγινε με την παρουσία του CZ, CEO της Binance , το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο ανακοίνωσε σήμερα την δεύτερη συνάντηση αυτή την φορά στην Θεσσαλονίκη!

Στις 17 Μαρτίου Νοεμβρίου, διοργανώνεται το πρώτο Binance Meetup στην Θεσσαλονίκη στο Porto Palace Hotel!

Το Meetup θα περιλαμβάνει ομιλίες από στελέχη της Binance, συζητήσεις και παρουσιάσεις από γνωστά projects της ελληνικής κρύπτο κοινότητας καθώς επίσης και giveaways όπως φανέλες και hoodies της Binance σε τυχερούς συμμετέχοντες! Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η ελληνική κοινότητα της Binance εξελίσσεται και μεγαλώνει συνεχώς υπό την καθοδήγηση του έμπειρου κ. Ανδρέα Βλάχου, Growth Manager για Ελλάδα και Κύπρο.

Το πιο σημαντικό είναι η ευκαιρία για γνωριμίες με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται και αγαπούν τον χώρο του blockchain. Κλείστε τώρα το δωρεάν εισιτήριό σας!

📅 17 Μαρτίου, 2023

📍 Porto Palace Hotel, Athens

🏷 Εισιτήρια: Δωρεάν, αλλά προσοχή! Ο αριθμός εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

 

Πάρτε το δωρεάν εισιτήριο σας ΕΔΩ.

Το Binance Meetup Athens διοργανώνεται με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC) είναι ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Αφοσιωμένο στη διδασκαλία, την έρευνα και την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, την κοινωνική προσφορά και τη συμβολή στον πολιτισμό, στοχεύει πάντα στην αριστεία. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει περισσότερα από 100 συμβατικά (δια ζώσης) και εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, φιλοξενώντας περισσότερους από 14,000 φοιτητές από 100 χώρες. Η υψηλότερου επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει το Πανεπιστήμιο, καθώς και ο διεθνής προσανατολισμός του, αντανακλώνται στις επιτυχίες του στις κύριες παγκόσμιες κατατάξεις πανεπιστημίων. Ενδεικτικά, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατατάσσεται στο 2% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως, 157ο στην ΕΕ, 2ο στην Κύπρο και 4ο σε Κύπρο και Ελλάδα σύμφωνα με το Times Higher Education World University Rankings 2023.