Πέμπτη
21.10.2021

Σιδενόρ: Συμμετέχει με 200.00 ευρώ στην πρωτοβουλία της Viohalco για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Ιωάννης Στασινόπουλος, CEO Viohalco

Η Σιδενόρ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έζησε η χώρα και ανταποκρίνεται άμεσα και ουσιαστικά στην πρωτοβουλία της Viohalco να συνδράμει με 1.000.000 ευρώ συνολικά, μέσω των θυγατρικών της, στην αποκατάσταση των συνεπειών τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η Σιδενόρ θα συνεισφέρει 200.000 ευρώ σε δράσεις, υλικά και εξοπλισμό με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων, την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και του περιβάλλοντος και την πρόληψη για την αντιμετώπιση ανάλογων καταστροφών στο μέλλον. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα οριστικοποιηθούν σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και της κεντρικής διοίκησης, προκειμένου να καλύψουν άμεσες και συγκεκριμένες ανάγκες.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Σιδενόρ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες τους στους εθελοντές και τους εργαζόμενους των διαφόρων φορέων που με αυταπάρνηση συμμετείχαν στην αντιμετώπιση και καταστολή των πυρκαγιών, και δηλώνουμε το παρών σε αυτή την προσπάθεια πρόληψης και αποκατάστασης» σημειώνει η εταιρεία στην ίδια ανακοίνωση.Πηγή: mononews.gr