Κυριακή
25.02.2024

Samsung – Google Cloud: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν το Generative AI στα Galaxy S24

Μια νέα πολυετή συνεργασία ανακοίνωσαν σήμερα η Samsung Electronics και το Google Cloud, με σκοπό να φέρουν την τεχνολογία γενετικής τεχνητής νοημοσύνης (AI) του Google Cloud στους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων, σε όλον τον κόσμο.

Ξεκινώντας με τη σειρά Samsung Galaxy S24, που ανακοινώθηκε στο Galaxy Unpacked στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η Samsung θα είναι ο πρώτος συνεργάτης του Google Cloud που θα αναπτύξει το Gemini Pro και το Imagen 2 στο Vertex AI, μέσω του cloud στις συσκευές smartphone της.

Όπως ανακοινώθηκε, η Samsung είναι ο πρώτος συνεργάτης του Google Cloud που ανέπτυξε το Gemini Pro στο Vertex AI για τους καταναλωτές. Κατασκευασμένο εξ αρχής για να είναι πολυτροπικό, το Gemini μπορεί να γενικεύει και να κατανοεί απρόσκοπτα, να λειτουργεί και να συνδυάζει διαφορετικούς τύπους πληροφοριών, όπως κείμενο, κώδικα, εικόνες και βίντεο.

Ξεκινώντας με τις εγγενείς εφαρμογές της Samsung, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα σύνοψης στις Σημειώσεις, την Εγγραφή Φωνής και το Πληκτρολόγιο. Το Gemini Pro στο Vertex AI παρέχει στη Samsung καίριες λειτουργίες του Google Cloud, όπως η ασφάλεια, το απόρρητο και η συμμόρφωση ως προς τους κανονισμούς προστασίας των δεδομένων.

Επιπλέον, οι χρήστες της σειράς Galaxy S24 μπορούν να επωφεληθούν άμεσα από το Imagen 2, την πιο προηγμένη -μέχρι σήμερα- τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε εικόνα της Google, από το Google DeepMind.

Με το Imagen 2 στο Vertex AI, η Samsung μπορεί να φέρει στα χέρια των χρηστών ασφαλείς και εύχρηστες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να βρεθούν στο Generative Edit, στην εφαρμογή Gallery του S24.

Διαβάστε ακόμη

Samsung Electronics Hellas: Ποντάρει σε εξαψήφιες πωλήσεις συσκευών «S24» με ηγετικό μερίδιο 40%

ΑΑΔΕ: Με λογισμικό θα ανιχνεύονται οι… ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις

Σενεγάλη: Από παράδεισος, χωματερή μέσα σε λίγα χρόνια (vid)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

 

Πηγή: newmoney.gr