Πέμπτη
08.12.2022

Reuters: Δύο προτάσεις από ΗΠΑ για την εξαγορά της Ίντερ – Τι λέει η διοίκηση της ομάδας

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, δήλωσε σήμερα (28/10) ότι ο πλειοψηφικός μέτοχος Suning είναι αφοσιωμένος στη διοίκηση των «Νερατζούρι» μακροπρόθεσμα, σταματώντας τις φήμες για πιθανή πώληση στο εγγύς μέλλον.

«Η Ίντερ είναι έτοιμη, τις τελευταίες εβδομάδες διάβαζα ότι το μέλλον του συλλόγου είναι αβέβαιο και ότι αυτή η αβεβαιότητα πρέπει να διαλυθεί σήμερα. Η δέσμευσή μας ήταν πάντα σαφής, από τότε που αναλάβαμε την ηγεσία του συλλόγου το 2016. Δείξαμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε τον σύλλογο σε νέες επιτυχίες, χρόνο με το χρόνο, στην παγκόσμια σκηνή και στον οικονομικό τομέα», υπογράμμισε ο Ζανγκ.

Ωστόσο, το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters ανέφερε -επίσης σήμερα- ότι πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση επιβεβαίωσαν πως η Goldman Sachs και η αμερικανική τράπεζα (η οποία χειρίστηκε την πώληση της Τσέλσι νωρίτερα φέτος), εργάζονται για να βρουν μνηστήρες για τον σύλλογο της Serie A.

Σύμφωνα με το Reuters, συγκεκριμένα, τουλάχιστον δύο Αμερικανοί επενδυτές έχουν εκδηλώσει πρόσφατα ενδιαφέρον για την απόκτηση του συλλόγου της Λομβαρδίας. Οι Ζανγκς -από την πλευρά τους- θα ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν μόνο σε περίπτωση προσφοράς τουλάχιστον 1,2 δισ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Εποχή Musk στο Twitter: Έτοιμος να πληρώσει πάνω από 200 εκατ. ευρώ στα τρία μεγαλοστελέχη που απέλυσε

Ρίσι Σούνακ: Στα σκαριά πακέτο μείωσης δημόσιων δαπανών

Προειδοποίηση Κομισιόν σε Μασκ για το Twitter: Στην Ευρώπη το πουλί θα πετά σύμφωνα με τους κανόνες μας

Πηγή: mononews.gr