Τετάρτη
06.07.2022

Πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής: Έρχονται και νέες αυξήσεις στα καύσιμα – Tι προτείνει

Στα 2,43 ευρώ το λίτρο ο μέσος όρος στην αμόλυβδη στην Αττική – Επαναφέρει την πρόταση για αλλαγή τιμής μια φορά την εβδομάδα όπου θα φαίνεται το σύνολο της αύξησης

Nέες αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης προανήγγειλε η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1  είπε ότι «Τα τιμολόγια που έρχονται είναι όλα με αύξηση. Γι αυτό ο μέσος όρος στην αμόλυβδη στην Αττική είναι 2,43 ευρώ το λίτρο», τόνισε η Μαρία Ζάγκα. «Όσοι έχουμε παλιά παραλαβή είμαστε στο 2,40 ευρώ, αλλά οι καινούργιες παραλαβές συνέχεια ανεβαίνουν. Γι αυτό βλέπετε πολλά μαγαζιά με 2,50 ευρώ και 2,55 ευρώ και μιλάμε για την Αττική», σημείωσε.

Η ίδια διατύπωσε και μια πρόταση προς την κυβέρνηση. «Προτείνω επειδή έρχονται συνέχεια αυξήσεις στα τιμολόγια, η κυβέρνηση να κάνει κάτι που είχαν κάνει πριν περίπου 10 χρόνια, μια φορά την εβδομάδα να γίνεται η αλλαγή της τιμής, όπου θα φαίνεται το σύνολο της αύξησης, για να πάψει ο καυγάς», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, εφιστά την προσοχή προς τους καταναλωτές λέγοντας ότι «πολλοί πάνε σε φτηνά μαγαζιά και την πατάνε. Αυτήν την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά φθηνές τιμές κάτω από την τιμή διυλιστηρίου».

Διαβάστε ακόμη

Πώς θα αναπτυχθεί το πάρκο στο Ελληνικό – Στα 250 εκατ. ευρώ το κόστος (pics)

Power Pass: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την αποζημίωση έως και 600 ευρώ

Τα (επιμένω) καθημερινά νέα γκάλοπ, οι τσιγκουνιές του Σαράντη, η ώρα της ΙΟΝ και τα σχέδια του ΟΤΕ 

Πηγή: newmoney.gr