Πέμπτη
30.03.2023

Πως λειτουργεί το Undeads Metaverse

Η βιομηχανία παιχνιδιών λαμβάνει πλέον πολύ σοβαρά υπόψη τον αναπτυσσόμενο τομέα GameFi, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain, και πολλά brands έχουν κυκλοφορήσει τα δικά τους μοναδικά παιχνίδια blockchain.

Ωστόσο, πολλά από αυτά δεν διαθέτουν μέχρι στιγμής την ελκυστική μηχανική του παιχνιδιού και την απόλαυση που συναντάμε στα επιτυχημένα παραδοσιακά παιχνίδια. Το Undeads στοχεύει να φέρει αυτά τα στοιχεία στο προσκήνιο με υψηλές αξίες παραγωγής, υψηλές αξίες ψυχαγωγίας και δυνατότητας αναπαραγωγής που δεν έχει ακόμα παρατηρηθεί στον χώρο του Web3.

Το Undeads Metaverse είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης AAAπου φέρνει επανάσταση στον κόσμο του blockchain gaming.

Όπως γράφει το Cointelegraph.com, μια ομάδα με πάνω από 70 προγραμματιστές εγκαινιάζει μια νέα εποχή στο Web3 gaming. Η ομάδα έχει συνεργαστεί με εταιρείες παραγωγής υψηλής ποιότητας, όπως η Warner Brothers και η παγκοσμίου φήμης εταιρεία ήχου και σχεδιασμού Wabi Sabi Sound, φέρνοντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού στους παίκτες. Το Undeads Metaverse βρίσκεται στην παραγωγή τους τελευταίους 13 μήνες και έχει επενδύσει πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια.