Δευτέρα
27.05.2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το Fortnite γίνεται Ολυμπιακό αγώνισμα

Στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, οι οποίοι αργά αλλά σταθερά πλησιάζουν, τον επόμενο μήνα θα διεξαχθεί η Ολυμπιάδα των Esports στη Σιγκαπούρη. Όμως δεν πρόκειται για «κλασικό» esport (εικονικό πρωτάθλημα).

Το Ολυμπιακό Εικονικό Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης (OES) είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός σε εικονικά αθλήματα που βασίζεται σε μια συνεργασία μεταξύ διεθνών ομοσπονδιών και εκδοτών των βιντεοπαιχνιδιών που παρουσιάζονται.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στη Σιγκαπούρη από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου και θα μεταδοθεί στο διαδίκτυο.

Το Fortnite ήταν λοιπόν το παιχνίδι που επέλεξε η επιτροπή για το εικονικό αγώνισμα της σκοποβολής. Η επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι η Epic Games δεν συνδέεται ούτε με την εκδήλωση ούτε με τη διαχείριση του παιχνιδιού της στην εκδήλωση.

Δώδεκα παίκτες θα διαγωνιστούν από όλο τον κόσμο, κατόπιν πρόσκλησης, στο παιχνίδι. Για τη διοργάνωση, έχει δημιουργηθεί ειδικά ένας χάρτης που μιμείται, όσο το δυνατόν καλύτερα, τα πραγματικά αγωνίσματα σκοποβολής στους κλασικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Περισσότερα, μέσα στις επόμενες ημέρες…

Διαβάστε ακόμα:

Ο απόηχος του «ντιμπέι» και ο «δεν χαιρετάω» αρχηγός, τα σχέδια της Εθνικής για placement, η κληρονομιά Φέσσα-Δοξιάδη και η UBS στην Αθήνα για τις εκλογές

Οικογένεια Κωνσταντίνου: Η σκληρή μάχη της Yalco για την επιβίωση

Γιατί δεν… «τραβούν» παλιές και νέες ρυθμίσεις της εφορίας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Πηγή: newmoney.gr

Array