Πέμπτη
09.12.2021

Οι πελάτες της Coinbase θα μπορούν να δανείζονται έως και $1 εκατομμύριο

Η Coinbase παρουσίασε μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέψει σε συγκεκριμένους πελάτες στις ΗΠΑ να δανειστούν έως και 1 εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά χρησιμοποιώντας το Bitcoin τους ως εγγύηση.

Με τη λειτουργία, οι πελάτες σε επιλεγμένες πολιτείες των ΗΠΑ θα μπορούν να «πάρουν ένα πιστωτικό όριο» χωρίς προηγούμενους πιστωτικούς ελέγχους – που ισοδυναμεί με «έως και το 40% της αξίας του Bitcoin» στον λογαριασμό ενός χρήστη.

Τα δανεισμένα μετρητά μπορούν να κατατεθούν γρήγορα και χωρίς χρέωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό PayPal, με ελάχιστες πληρωμές $10 που απαιτούνται κάθε μήνα για την πληρωμή των οφειλόμενων τόκων.

Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να εξοφλήσουν το οφειλόμενο υπόλοιπό τους όταν είναι έτοιμοι, με τα περιουσιακά τους στοιχεία που καλύπτονται από εξασφαλίσεις να είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια στο Coinbase.

Η Coinbase θα προσφέρει επίσης δάνεια ορισμένου χρόνου, τα οποία είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο για πελάτες της Coinbase στο Κονέκτικατ.

Τα δάνεια ορισμένου χρόνου θα επιτρέψουν στους πελάτες να δανειστούν έως και το 30% της αξίας του Bitcoin σε μετρητά (έως 100.000 $) σε ετήσια βάση.

Η Coinbase έχει επίσης κάνει αξιοσημείωτες εξελίξεις στην υιοθέτηση της εγγενούς της κάρτας Coinbase, επιτρέποντας στους πελάτες να «κερδίζουν άμεσα τόκους» για το εισόδημά τους και να κερδίζουν ανταμοιβές κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας μία. Το χρηματιστήριο ενσωμάτωσε επίσης πρόσφατα τις υπηρεσίες Apple και Google Pay στις υπηρεσίες καρτών του.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το επερχόμενο λανσάρισμα της εγγενούς αγοράς NFT αναμένεται επίσης να προσελκύσει τεράστιες ποσότητες νέων πελατών στο διαρκώς διευρυνόμενο οικοσύστημα της Coinbase.