Κυριακή
28.11.2021

ΟΕΕ – Δικηγόροι προς ΕΦΚΑ: Δεύτερη ευκαιρία για τους αποτυχόντες των εξετάσεων του α’ κύκλου

Πρόκειται για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που κατόπιν αναβολής λόγω τεχνικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Οι αποτυχόντες των εξετάσεων του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών – φοροτεχνικών, πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στις 15 Δεκεμβρίου. Αυτό ζητούν, με επιστολή τους προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ, Παναγιώτη Δουφεξή, οι Πρόεδροι του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που κατόπιν αναβολής λόγω τεχνικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, μέσω της πλατφόρμας howto.gov.gr, και δεν εξήχθησαν ούτε κοινοποιήθηκαν αμέσως μετά το πέρας της εξέτασης, όπως ρητώς προβλέπει υπουργική απόφαση, αλλά δύο μέρες αργότερα.

Το αίτημα κατατέθηκε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του ΕΦΚΑ για διεξαγωγή των εξετάσεων τη συγκεκριμένη ημερομηνία για όσους δήλωσαν εξαίρεση από την εξέταση του Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Υπεράκτια αιολικά: Τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια, οι Έλληνες σύμμαχοι και ο ρόλος της Macquarie

Citigroup: Πώς αξιολογεί τις ελληνικές μετοχές – Πού βρίσκονται τώρα οι αποτιμήσεις 

Μητσοτάκης: «Ρεκόρ ενδιαφέροντος για τη ΔΕΗ, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εκτινάχθηκε στο 1,3 δισ. ευρώ»

Πηγή: newmoney.gr