Ο μεγαλύτερος οίκος δημοπρασιών αυτοκινήτων στον κόσμο δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα μέσω BitPay

Ο μεγαλύτερος οίκος δημοπρασιών συλλεκτικών αυτοκινήτων στον κόσμ, RM Sotheby’s, ανακοίνωσε στις 17 Νοεμβρίου ότι η εταιρεία θα δέχεται πλέον πληρωμές σε κρυπτονομίσματα μέσω Bitpay.

Η RM Sotheby’s είναι ένας οίκος δημοπρασιών κλασικού αυτοκινήτου, που βρίσκεται στο Blenheim του Οντάριο του Καναδά. Παλαιότερα ήταν γνωστός ως RM Auctions. Από το 2015, η εταιρεία δημοπρασιών αυτοκινήτων ανήκει εν μέρει στον κορυφαίο οίκο δημοπρασιών τέχνης και πολυτελών ειδών Sotheby’s.

Ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών πολυτελείας Sotheby’s  δέχεται ήδη κρυπτονομίσματα μέσω του Coinbase.

Η RM Sotheby’s αποφάσισε να αποδεχθεί κρυπτονομίσματα για την προσέλκυση νέων πελατών και να επεκτείνει την αγορά της για συλλεκτικά αυτοκίνητα προσεγγίζοντας ένα μεγαλύτερο τμήμα ενθουσιωδών και συλλεκτών.

Ο CSO της RM Sotheby’s, Bryon Madsen ενημέρωσε το Bitcoin.com ότι το ψηφιακό νόμισμα είναι ο βασικός πυλώνας στο σημερινό οικονομικό τοπίο και είναι ο τρόπος διεξαγωγής συναλλαγών σε πολλές σημαντικές επενδύσεις.

Το BitPay δέχεται κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Bitcoin Cash, DOGE, Ethereum, Litecoin μαζί με stable coins όπως BUSD, DAI, GUSD, USDP και USDC.