Κυριακή
22.05.2022

Ο Keisuke Honda συμμετέχει στη NFTσυλλογή Flower Lolita

Ως επενδυτής και συνιδρυτής στο έργο Flower Lolita, μια συλλογή NFT που προέρχεται από την Ιαπωνία και λειτουργεί από την Art Sensor Inc, πρόκειται να συμμετάσχει η KSK Angel Fund LLC.

Το Flower Lolita αποτελεί ένα έργο NFT που απαρτίζεται από μια μοναδική συλλογή συνολικά 6.666 NFTs. Έχοντας κατά νου τον DAO, έναν οργανισμό που μοιάζει με το Web3, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών blockchain και της δημιουργίας 3D avatar, ξεκινώντας με την κυκλοφορία του NFT. Διασημότητες θα προστεθούν στην ομάδα για να επιταχυνθεί περαιτέρω η ανάπτυξη του έργου.

Ο Keisuke Honda, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, προπονητής, επιχειρηματίας και επενδυτής, συνιδρυτής στο KSK Angel Fund, έχει επενδύσει σε κάτι παραπάνω από 180 εγχώριες και διεθνείς Startups, τόνισε πως πιστεύει ότι τα animeκαι τα manga, τα οποία είναι καθιερωμένα στην ιαπωνική κουλτούρα, έχουν υψηλή συγγένεια με το NFT και είναι τομείς όπου η Ιαπωνία έχει μεγάλες δυνατότητες να κερδίσει.

«Η μεγαλύτερη απήχηση του έργου Flower Lolita είναι το περιεχόμενό του και πιστεύω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί σε παγκόσμια κλίμακα. Είμαι βέβαιος ότι το Web3 θα συνεχίσει να επεκτείνεται στο μέλλον και ανυπομονώ να δω πώς το NFT θα προκαλέσει τον κόσμο πρώτα», ανέφερε σχετικά ο Keisuke Honda.

Source: Startupper.gr