Δευτέρα
24.06.2024

Ο Crypto Browser Brave ξεπέρασε τους 50 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες

Ο Crypto Browser Brave Brave ανακοίνωσε ότι έχει ξεπεράσει τους 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, διπλασιάζοντας την ανάπτυξη σε ετήσια βάση για πέμπτη συνεχή χρονιά. Οι ημερήσιοι ενεργοί χρήστες ήταν κατά μέσο όρο 15,5 εκατομμύρια τον Δεκέμβριο.

Η Brave Search, η μηχανή αναζήτησης που προστατεύει το απόρρητο και που ξεκίνησε πέρυσι, είχε 2,3 δισεκατομμύρια searches ετησίως. Άλλα προϊόντα που κυκλοφόρησαν το 2021 ήταν το Brave Wallet και η ιδιωτική βιντεοκλήση που προσφέρει το Brave Talk.

Το μερίδιο αγοράς της Brave είναι ακόμη μικρό. Για να δούμε την σύγκριση, ο Firefox έχει περίπου 211 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, για να μην αναφερθούμε στον κορυφαίο στον κλάδο Chrome της Google.

«Περάσαμε μια επιτυχημένη χρονιά επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων μας και το οικοσύστημά μας, συνεργαζόμενοι με συνεργάτες που μοιράζονται το όραμά μας για έναν Ιστό απαλλαγμένο από τα δεσμά της Big Tech», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Brave, Brendan Eich σε ανακοίνωση της εταιρίας

«Στοχεύουμε να διπλασιάσουμε αυτή την ανάπτυξη ξανά το 2022 και να εμπλακούμε με ακόμη περισσότερους χρήστες που αναζητούν έναν τρόπο περιήγησης στον Ιστό με συνείδηση ​​του απορρήτου που τους ανταμείβει αντί να τους τιμωρεί με παρακολούθηση και τους βοηθά να υποστηρίζουν άμεσα τους δημιουργούς», συνέχισε.

Array