Μυλωνάς (ΕΤΕ):  «Η αγορά έδειξε εμπιστοσύνη στη χώρα, στην οικονομία, στο τραπεζικό σύστημα»

«Η αγορά έδειξε εμπιστοσύνη στη χώρα, στην οικονομία, στο τραπεζικό σύστημα, αντανακλώντας την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει».  Αυτό τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Παύλος Μυλωνάς, στην τελετή έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επιτυχούς ολοκλήρωσης διάθεσης μέσω Προσφοράς ποσοστού 22% των υφιστάμενων μετοχών από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). “Συνεχίζουμε τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας και περιμένουμε να είμαστε ξανά εδώ σύντομα”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι το Ταμείο διατηρεί ένα ποσοστό πέριξ του 18%”, το οποίο αναμένεται να διατεθεί το προσεχές έτος.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά, οι επενδυτές δεν αγόρασαν τις μετοχές της ΕΤΕ για την κερδοφορία, επένδυσαν για τη δουλειά που έχει γίνει με το να είναι η πρώτη ψηφιακή τράπεζα, για την αναδιάρθωση του δικτύου καταστημάτων.

Διαβάστε ακόμη

Διάπλατες οι πόρτες της Ελλάδας για το ρωσικό αέριο

Ο Μητσοτάκης στο Λονδίνο, οι προκρατήσεις του τουρισμού, ο αθόρυβος Ιάπωνας, τα βαριά ονόματα στα αιολικά και το deal Attica-ΑΝΕΚ

D-Marin: Αύξηση μεγεθών στην Ελλάδα – Εξετάζει συμμετοχή σε νέους διαγωνισμούς παραχώρησης

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Πηγή: newmoney.gr

Array