Πέμπτη
18.04.2024

Morgan Stanley: Αυξάνει στα 2,41 ευρώ την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Πειραιώς

Νέα τιμή στόχο στα 2,41 ευρώ με σύσταση υπεραπόδοση δίνει σε νέο report η Morgan Stanley για την Τράπεζα Πειραιώς, ανεβάζοντας παράλληλα τις εκτιμήσεις για τις επιδόσεις της Τράπεζας στα επόμενα έτη.

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα θέτει τον πήχη στα 2,41 ευρώ, από 2,24 ευρώ προηγουμένως. Παράλληλα εξηγεί ότι αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις της έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου του 2022 το οποίο ξεπέρασε τις εκτιμήσεις της σε σημαντικό βαθμό.

Στο πλαίσιο αυτό, αυξάνει τις εκτιμήσεις της για το τρέχον έτος και τα καθαρά κέρδη κατά 11% περίπου και προβλέπει επίσης ότι ο δείκτης αποδοτικότητας ενσώματων κεφαλαίων θα αυξηθεί περίπου στο 10% το 2023, όπως προβλέπει και η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.

Διαβάστε ακόμη

Ξέφραγο αμπέλι» οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι – Οι ευθύνες της ΡΑΣ: Τι αποκαλύπτει ο αρμόδιος ευρωπαϊκός Οργανισμός (γραφήματα + tweet) 

Τα brands που έγραψαν ιστορία τη δεκαετία του ’60: Ανθος Ορύζης, Tαμ-ταμ, Καλμόλ, Προ-πο, Φλορέτα, Μπρούσκο Ναούσης και Vat 69  

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε τροχιά σύγκρουσης επί 16 λεπτά τα δύο τρένα – Γιατί ο σταθμάρχης δεν κατάλαβε το λάθος του (vids)

Πηγή: newmoney.gr

Array