Πέμπτη
22.02.2024

Μητσοτάκης στην εκδήλωση ΕΛΚ-ΝΔ: Συνδυάσαμε ένα σχέδιο ανάπτυξης με παράλληλο σχέδιο μεταρρυθμίσεων – Δείτε Live

Σε συζήτηση στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», συμμετέχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το σχέδιο των μεταρρυθμίσεων το οποίο εφαρμόζεται στην Ελλάδα μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Συνδυάσαμε ένα σχέδιο ανάπτυξης με παράλληλο σχέδιο μεταρρυθμίσεων», ανέφερε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «τις μεταρρυθμίσεις αυτές δεν μας τις επέβαλαν αλλά ήταν μέρος της πολιτικής και ρους προγράμματός μας»,

Τα έργα που υλοποιούνται στην Ελλάδα με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) είναι το αντικείμενο δύο μεγάλων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, σήμερα και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Οι εκδηλώσεις που έχουν τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», θα εστιάσουν στο πολυδιάστατο θετικό αποτύπωμα του ΤΑΑ στην οικονομία και την κοινωνία και αναμένεται να προσελκύσουν κορυφαία στελέχη του ΕΛΚ και σειρά υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται έπειτα από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σε συνεργασία με τη γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα και τον γραμματέα διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ και βουλευτή Σερρών, Τάσο Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε ακόμη 

Τράπεζες: Ανοίγει ο «χορός» των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων – Τα ισχυρά χαρτιά και οι μέτοχοι

Έκπτωση ΕΝΦΙΑ: Τα ψιλά γράμματα για τα ασφαλισμένα σπίτια, τα εμπόδια και πως να τα αντιμετωπίσετε

Τρεις + 1 νέες ξενοδοχειακές αφίξεις από το Ισραήλ στο κέντρο της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκη (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Πηγή: newmoney.gr