Πέμπτη
01.06.2023

Michael Saylor για Bitcoin, ομόλογα και χρυσό

«Το bitcoin είναι λιγότερο επικίνδυνο συγκριτικά με τα ομόλογα, τις μετοχές, τα ακίνητα ή το χρυσό», υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο Σέιλορ σύμφωνα με το BusinessInsider.

Για το λόγο αυτό, ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της MicroStrategy, ανακοίνωσε πρόσφατα, πως η εταιρεία του θα προσφέρει προγράμματα συνταξιοδότησης με απευθείας τοποθετήσεις σε κρυπτονομίσματα μέσω της Fidelity Investments.

«Εδώ και καιρό υπήρχε μεγάλη ζήτηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν στο εξής, να τοποθετούν έως και το 20% των αποταμιεύσεών τους σε bitcoin, ενώ άλλα κρυπτονομίσματα πιθανόν να προστεθούν αργότερα», εξήγησε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Η Fidelity που την Τρίτη έγινε ο πρώτος μεγάλος πάροχος συνταξιοδοτικών προγραμμάτων που θα προσφέρει το κρυπτονόμισμα ως μέσο αποταμίευσης, συνεργάζεται ήδη, με περισσότερες από 23.000 εταιρείες οι οποίες την εμπιστεύονται για τη διαχείριση των συνταξιοδοτικών τους προγραμμάτων.

Υπενθυμίζεται στο σημείο αυτό πως η MicroStrategy και οι θυγατρικές της έχουν ξοδέψει 4 δισεκατομμύρια δολάρια για αγορές bitcoin. Τον Απρίλιο, η εταιρεία του Σέιλορ έχει στην κατοχή της 129.218 Bitcoin τα οποία αγοράστηκαν με μέση τιμή 30.700 δολάρια.

Source: newmoney.gr