Καύσιμα: Αναμένεται πτώση στις τιμές με την εφαρμογή στα νέα μέτρα (vid)

Πιστεύω πώς θα υπάρξει μια μικρή πτώση των τιμών μέσα στο Σαββατοκύριακο είπε το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Πρατηριούχων Θεσσαλονίκης Γιώργος Γαβριηλίδης

Οι τιμές των καυσίμων, αμόλυβδης και πετρελαίου ντίζελ, παραμένουν πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο με κύριες αιτίες την ενεργειακή κρίση και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι τιμές των καυσίμων είναι πλέον καρδιογράφημα. Σήμερα πχ έχει μια πτώση η τιμή του βαρελιού αλλά από ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να ξανανέβει απότομα. Πιστεύω πώς θα υπάρξει μια μικρή πτώση των τιμών μέσα στο Σαββατοκύριακο είπε το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Πρατηριούχων Θεσσαλονίκης Γιώργος Γαβριηλίδης.

 

 

Η κατανάλωση έχει μειωθεί κατά 40% περίπου. Δεν έχουν ακριβύνει μόνο τα καύσιμα έχει ακριβύνει και το ρεύμα, το φυσικό αέριο, τα προϊόντα στα σουπερμάρκετ και πραγματικά δεινοπαθεί ο κόσμος, είπε.

  • Είναι ανεξήγητο το φαινόμενο ένα πρατήριο να πουλάει με τιμές χαμηλότερες από τις τιμές του διυλιστηρίου. Το γιατί συμβαίνει αυτό πρέπει να το απαντήσουν οι θεσμοί. Να το ελέγξει η Διεύθυνση Εμπορίου του υπουργείου.
  • Έχουν επιβληθεί πρόστιμα, έχουν κλείσει και πρατήρια, αλλά υπάρχουν αστοχίες. Το ίδιο πρατήριο βλέπουμε να ανοίγει ξανά από τον ίδιο ιδιοκτήτη αλλά με άλλο ΑΦΜ, κατήγγειλε.

Διαβάστε ακόμη

Οι 6 δημοφιλέστεροι ελληνικοί προορισμοί για τις μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων

Τα άφωνα χείλη (των εξωθεσμικών), το χιλιάρικο βασικός μισθός στις τράπεζες και το φλερτ του Σπύρου με την ανιψιά της ΙΟΝ 

Τα… ρούβλια του Πούτιν επιταχύνουν το σχέδιο ενεργειακής θωράκισης της χώρας – Πώς θα γεμίσουν οι δεξαμενές φυσικού αερίου στην Ελλάδα

Πηγή: newmoney.gr