Ισχυρά κέρδη για τα crypto: Πάνω από τις 31.000 δολάρια το Bitcoin

Σε τροχιά ανάκαμψης ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για την αγορά κρυπτονομισμάτων, μετά από ένα αναιμικό Σαββατοκύριακο. Το σύνολο της αγοράς εμφάνισε σημαντικά κέρδη, γεγονός που λειτούργησε σταθεροποιητικά για το Bitcoin, οδηγώντας το εκ νέου στο εύρος άνω των 35.000 δολαρίων.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, το Bitcoin βρισκόταν πάνω από τις 31.200 δολάρια με κέρδη 4,2%. Αναλυτές εμφανίζονταν ωστόσο επιφυλακτικοί για αυτή την άνοδο, προειδοποιώντας τους επενδυτές να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, προεξοφλώντας ότι το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα παραμένει σε συνθήκες «bear market». Αξίζει άλλωστε να σημειωθεί ότι εδώ και έξι μήνες το Bitcoin βρίσκεται σταθερά σε καθοδική πορεία, χάνοντας τον Μάιο και μόνο το 20% της αξίας του.

Σημαντικά ενισχυμένο προς τις 1.850 δολάρια το Ethereum, με κέρδη 1,7%. Στη διάρκεια της μέρας, το Ethereum έφτασε να ενισχύεται ακόμη και κατά 5,6%, ανακτώντας τμήμα του χαμένου εδάφους, καθώς οι απώλειές του τον Μάιο ξεπέρασαν το 33%.

Σημειώνεται ότι και τα δύο μεγάλα κρυπτονομίσματα αναζητούν εναγωνίως σημάδια στήριξης, καθώς εδώ και εννέα εβδομάδες σερί βρίσκονται στο «κόκκινο» χάνοντας σημαντικό μέρος της αξίας τους.

Το ενθουσιώδες κλίμα κυριάρχησε πάντως στις αρχές της εβδομάδας, με τα κέρδη μικρών αλλά δημοφιλών crypto, όπως τα Cardano, Solana και Avalanhe να φτάνουν ακόμη και στο 11%.

Source: powergame.gr