Δευτέρα
15.04.2024

iPhone: Έρχεται νέα θήκη κινητού με πληκτρολόγιο (vid)

Νέες λειτουργίες έφεραν τα «έξυπνα» κινητά και αναβάθμισαν την εμπειρία χρήσης κατακόρυφα. Από τις αρχές του 2000 τα φυσικά πληκτρολόγια σταδιακά αντικαταστάθηκαν με αφής και οι Millennials ήταν ίσως η τελευταία γενιά που είχε την ευκαιρία πατάει σε φυσικά πλήκτρα.

Τι και αν το να πληκτρολογείς ένα κείμενο με τη βοήθεια ενός πληκτρολογίου στο κινητό ανήκει στην ιστορία… Η νέα θήκη Clicks έρχεται για να μείνει και υπόσχεται να προσφέρει μια εμπειρία που χάθηκε αναβιώνοντας το φυσικό πληκτρολόγιο στη σειρά κινητών iPhone, σύμφωνα με το Verge.com.

Τα κινητά με το μηλαράκι θα θυμίζουν κάτι από Blackberry

Ενσωματώνει ένα πληκτρολόγιο που θυμίζει Blackberry και κουμπώνει πάνω στο κινητά με το μηλαράκι. Διαθέτει καλές αναλογίες και είναι συμβατό με τα μοντέλα της σειράς 14 και 15. Παρουσιάστηκε στη ΜWC του 2024 και οι πρώτες εντυπώσεις από τους χρήστες είναι ενθαρρυντικές. Οι θήκες είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία σε δύο χρώματα.

Η κατασκευή δείχνει στιβαρή, ανθεκτική και θα διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Παράλληλα, στοχεύουν στην ευκολία χρήσης ενσωματώνοντας πλήκτρα emoji και αλλαγή γλώσσας. Πίσω από τη δημιουργία του Clicks βρίσκεται ο γνωστός YouTuber, Mr. Mobile (Michael Fisher) και είναι συνιδρυτής της Clicks Technology.

Οι θήκες είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία σε δύο χρώματα, Bumblebee Yellow και London Sky με τις τιμές να είναι ακριβές καθώς ξεκινούν από τα 139 δολάρια και διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Στόχος να γίνουμε η καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα (pics)

Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Ανοίγει η πλατφόρμα για ξενοδοχεία και καταλύματα

Νέα «χτυπήματα» κατά της τηλεοπτικής «πειρατείας» – Μία σύλληψη και κατασχέσεις παράνομου υλικού

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑΠηγή: newmoney.gr

Array