Κυριακή
25.02.2024

Ideal Holdings: Μεταξύ 5,5%-5,9% το εύρος απόδοσης για το ομόλογο

Μεταξύ 5,5% και 5,9% θα κινηθεί το εύρος απόδοσης στο ομόλογο των 100 εκατ. ευρώ που εκδίδει η Ideal Holdings.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση, τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα καθορισθούν η τελική απόδοση και το Επιτόκιο περιλαμβάνουν τις συνθήκες της αγοράς ομολόγων, το ύψος της ζήτησης ανά απόδοση από Ειδικούς Επενδυτές, το πλήθος και το είδος Ειδικών Επενδυτών, το ύψος της ζήτησης από τους Ιδιώτες Επενδυτές (στο βαθμό που η τελική κατανομή προς αυτούς ξεπεράσει το ελάχιστο ποσοστό κατανομής του 30%) και το κόστος εξυπηρέτησης της ομολογιακής έκδοσης που προτίθεται να αναλάβει η Εκδότρια.

Ενδεικτικά, εάν η ζήτηση από Ειδικούς Επενδυτές καλύψει την Έκδοση μέχρι και το ανώτατο όριο του εύρους της απόδοσης, αλλά ταυτόχρονα καλύπτεται σημαντικό τμήμα της Έκδοσης σε χαμηλότερο επίπεδο απόδοσης, δύναται να επιλεγεί η χαμηλότερη απόδοση, ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρότερο ύψος αντληθέντων κεφαλαίων και υπό την προϋπόθεση της κάλυψης της προϋπόθεσης έκδοσης των Ομολογιών.

Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της τελικής απόδοσης, θα αποφασιστεί και η οριστική κατανομή των Ομολογιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Δημόσια Προσφορά θα ξεκινήσει την 11.12.2023 και ώρα Ελλάδος 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την 13.12.2023 και ώρα Ελλάδος 5:00 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε επίσης

Γλάρος: Άλμα στις πωλήσεις, «ψαλίδι» στο προσωπικό για τη χαρτοβιομηχανία της Σκλαβενίτης

Milos: Το διάσημο ελληνικό εστιατόριο κάνει ντεμπούτο στο νέο hotspot των διασημοτήτων στο LA

IDEAL: Οι επαφές του Λ. Παπακωνσταντίνου με τους θεσμικούς, 50 εκατ. ευρώ για εξαγορές το 2024

Πηγή: mononews.gr