Δευτέρα
24.06.2024

Η μόνιμη εξέλιξη ενός NFT project: Τρεις νέες συλλογές για τους NBA Pixelated as NB3

Το βασικότερο στοιχείο που ζητά ένας συλλέκτης σήμερα είναι η συνεχής εξέλιξη μιας NFT συλλογής. Τη στιγμή που οι κερδοσκοπικές κινήσεις κυριαρχούν στο NFT Market, ο δημιουργός των NBA Pixelated as NB3 παραμένει προσηλωμένος στο project και συνεχώς εξελίσσει και μεγαλώνει τη συλλογή, παράγωντας επιπρόσθετη αξία για τους κάτοχους των μαγικών καρτών NBA.

Η συλλογή NBA Pixelated as NB3 δίνει τη δυνατότητα στους συλλέκτες να ξεκινήσουν τη δική τους συλλογή παικτών NB3, που κυριαρχούν στο πρωτάθλημα pixelated του b3sk3tb3ll.

Τρεις νέες συλλογές

The Golden Era Series
Οι μύθοι του ΝΒ3 που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους στο σπορ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την σειρά. Οι gif κάρτες τιμούν τους παίχτες που ξεχώρισαν και αλλάξαν το NB3 με τα ξεχωριστά skills τους και οδήγησαν το game σε μια χρυσή περίοδο που συζητιέται ακόμα και σήμερα.

Platinum Legends – Οι γίγαντες του αθλήματος.
Οι top αθλητές μιας κλασικής περιόδου που οδήγησε το άθλημα σε νέα επίπεδα τεχνικής και εντυπωσιακών επιδόσεων. Τιμούμε με gif κάρτες εκείνους που προσέδωσαν αξία στο ΝΒ3 και έφτιαξαν το δρόμο για τους επόμενους σταρ.

Black Edition – Legends Νever Die.
H σειρά τιμάει εκείνον που άφησε βαθιά το στίγμα του στο άθλημα, μια larger-than-life personality, έναν άνθρωπο που left behind a legacy και πραγματικό νικητή της ζωής.

Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρο το collection NBA Pixelated as NB3
Για να μένετε πάντα ενημερωμένοι για τα NFT projects του δημιουργού ακολουθήστε τον στο Twitter


Array