Παρασκευή
19.07.2024

Η μεγαλύτερη ομάδα Game Tech αναπτύσσεται και κατακτά την κορυφή

Με οδηγούς την καινοτόμο τεχνολογία και τη συνεχή εκπαίδευση η εταιρεία Kaizen Gaming αυξάνει το ανθρώπινο δυναμικό της προσφέροντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας και μετρώντας μεγάλες επιτυχίες με σπουδαίες διακρίσεις

Σήμερα που η ομαδικότητα αναδεικνύεται σε υπέρτατη επαγγελματική αξία, αλλά οι συνθήκες εργασίας έχουν αλλάξει ριζικά λόγω των μέτρων ασφαλείας για την πανδημία, η εξέλιξη και η εξειδίκευση σε όλα τα επίπεδα είναι πρώτες προτεραιότητες. Διαχρονικά οι ομάδες είναι αυτές που γράφουν την ιστορία και μάλιστα με τα πιο χρυσά γράμματα, ειδικά σε εποχές που η φιλοσοφία της συνεχούς εκπαίδευσης και ο συντονισμός για τον κοινό στόχο αποτελούν εγγύηση επιτυχίας και διάκρισης σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία διαθέτει η Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano), η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα, που με περισσότερους από 260 νέους συνεργάτες διαθέτει τη μεγαλύτερη GameTech ομάδα στη χώρα μας ενώ αποδεικνύει συνεχώς ότι η συγκεκριμένη ομάδα αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη.

Απόλυτη προτεραιότητα το ασφαλές περιβάλλον

Αν κάτι μάθαμε, πρώτα και πάνω από όλα, από την απροσδόκητη εμφάνιση του COVID-19 στη ζωή μας, είναι η αξία της πρόληψης και της προστασίας μας σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία η Kaizen Gaming φρόντισε ανάλογα για το προσωπικό της. Τώρα που οι ανάγκες των ανθρώπων έχουν πλέον διαμορφωθεί διαφορετικά λόγω της πανδημίας, η Kaizen πρωτοπορεί με ένα νέο μοντέλο απασχόλησης.

Πιο συγκεκριμένα, αναζητά νέα μέλη για τη Game Tech ομάδα της που επιθυμούν να εργαστούν απομακρυσμένα. Τα άτομα αυτά μπορούν να εργάζονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ενώ παράλληλα η εταιρεία φροντίζει μέσα από ανάλογες δράσεις να διαμορφώνει όλες τις συνθήκες συντονισμένης εργασίας ώστε να αισθάνονται ασφαλείς στο πλαίσιο της κουλτούρας της συνεργατικότητας και της ομαδικής δουλειάς.

Η Kaizen Gaming έχει ήδη υποδεχθεί στο δυναμικό της τους πρώτους 9 Kaizeners που εργάζονται εξ ολοκλήρου απομακρυσμένα ενώ απώτερος σκοπός της είναι η δημιουργία hubs σε διάφορα μέρη της Ελλάδος τα οποία θα δίνουν τη δυνατότητα στους Kaizeners της ίδιας περιοχής να συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ανεξάρτητα όμως από αυτή την πρωτοβουλία, όλοι οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται με την είσοδό τους στην εταιρεία μία από τις βασικότερες αξίες της, την κουλτούρα μιας ομάδας μέσα από το διευρυμένο πλάνο δράσεων για τους εργαζόμενους και την ανάπτυξη στρατηγικής για την εσωτερική επικοινωνία που είναι απαραίτητη τώρα περισσότερο από ποτέ.

Συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση

Ευελιξία, καινοτομία, πρωτοποριακές τεχνολογίες είναι τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούνται και εκπαιδεύονται οι άνθρωποι της Kaizen.

Συνεργασία με πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες και πρόσβαση στην πλατφόρμα Pluralsight που δίνει την ευκαιρία στους developers να επιλέξουν τα εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης που τους ενδιαφέρουν είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους εξέλιξης και συνεχούς βελτίωσης που παρέχει η Kaizen στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα οργανώνονται εσωτερικά προγράμματα εκπαίδευσης που αφορούν το Machine Learning (Μηχανική Μάθηση) και το Artificial Intelligence (Τεχνητή Νοημοσύνη), δύο τομείς στους οποίους η Kaizen επενδύει πολύ και βασίζει τη διεθνή της ανάπτυξη.

Αριάδνη: Ένα νέο καινοτόμο project

Η ομάδα της Kaizen εργάστηκε στο project Ariadne, δημιουργώντας ένα πραγματικά μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα. Πρόκειται για το πρώτο δικό της software, τη δική της Sportbook Platform, με την οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον σε όλες τις χώρες.

Όλα τα παιχνίδια που προσφέρει η Kaizen σε όσους την εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους τους παρέχονται μέσα από την «Αριάδνη», την πλατφόρμα που μέσα στις πρώτες 10 ημέρες λειτουργίας της έχει φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η πλατφόρμα «Αριάδνη» δέχθηκε περισσότερα 200.000 requests ανά δευτερόλεπτο σε μία μόνο υπηρεσία ενώ ήδη από το ξεκίνημα της λειτουργίας της προσφέρει 314 παιχνίδια σε εξέλιξη με ανταπόκριση αποτελεσμάτων σε πραγματικούς χρόνους.

Πηγή: newmoney.gr

Array