Σάββατο
22.01.2022

Η blockchain πλατφόρμα Socios.com είναι ο Επίσημος Υποστηρικτής των Βραβείων Χρυσής Μπάλας

Το Socios.com είναι μια πλατφόρμα fan token που βασίζεται σε blockchain και είναι πλέον ο επίσημος συνεργάτης των βραβείων της Χρυσής Μπάλας 2021. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Ballon d’Or είναι μια ετήσια τελετή απονομής που παρουσιάζεται από ένα γαλλικό ειδησεογραφικό περιοδικό.

Οι δημιουργοί κατέληξαν σε συμφωνία με την Amaury Média, το διαφημιστικό τμήμα του Ομίλου Amaury. Έτσι λοιπόν, η πλατφόρμα blockchain socios.com θα έχει την προβολή της επωνυμίας της στο κόκκινο χαλί. Η δημοφιλής εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Parisian Theatre Du Chatelet στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα στις 29 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θαυμαστές μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς και να κερδίσουν μπλουζάκια.
Συγκεκριμένα, το socio.com θα φιλοξενήσει 750 επισκέπτες ενώ οι καλεσμένοι θα μπορούν να τραβήξουν μια φωτογραφία με το εμβληματικό τρόπαιο. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Fan Token από το Socios.com.

Επί του παρόντος, περισσότεροι από 100 αθλητικοί οργανισμοί υποστηρίζουν το Socio.com. Μερικοί απο αυτούς είναι οι FC Barcelona, ​​Juventus, AC Milan, Arsenal, Inter Milan. Επιπλέον, οι εθνικές ομάδες της Αργεντινής, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, της F1, των Esports, του NBA υποστηρίζουν επίσης τη συγκεκριμένη πλατφόρμα blockchain.

Τώρα, το Socio.com έχει 1,3 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain απευθείας προς τον καταναλωτή (D2C). Κυρίως η εταιρεία παρέχει εργαλεία σε πολλούς αθλητικούς οργανισμούς για να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν έσοδα από τη βάση των θαυμαστών τους.

Ο Alexandre Dreyfus, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Socios.com, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη Χρυσή Μπάλα, την πιο διάσημη τελετή απονομής βραβείων στο ποδόσφαιρο, και να συμμετέχουμε σε μια τελετή που έχει γίνει μια από τις πιο αναμενόμενα γεγονότα στο αθλητικό ημερολόγιο.

«Το Socios.com δημιουργήθηκε για να φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά από ποτέ στους ήρωές τους και η Χρυσή Μπάλα είναι η εκδήλωση που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, επομένως είναι ένας τέλειος συνδυασμός».