Σάββατο
08.10.2022

Η Art Athina επιστρέφει δυναμικά και με έργα NFT

Με αριθμό ρεκόρ συμμετοχών, εμπλουτισμένο πρόγραμμα και φυσική παρουσία αιθουσών τέχνης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καλλιτεχνών και επισκεπτών, επιστρέφει δυναμικά η Art Athina. Η μεγαλύτερη ετήσια εικαστική διοργάνωση στην Ελλάδα, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 16 έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στη φετινή έκθεση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης συμμετέχουν 80 χώροι τέχνης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, του οποίου τη διεύθυνση έχει η Σταματία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνει 15 ενότητες, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα τομέων και ενδιαφερόντων της σύγχρονης εικαστικής σκηνής.

Η Art Athina επιστρέφει με μια ολοκληρωμένη διοργάνωση σε φυσικό χώρο, στο Ζάππειο” λέει στο NEWS 24/7 η κα Σταματία Δημητρακοπούλου. “Η Art Athina επιστρέφει μετά από δύο διαδικτυακές διοργανώσεις και μια ομαδική έκθεση Art Athina Pop Up. Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά κάτι που φαίνεται από τον αριθμό συμμετοχών και την πολλαπλότητα κατηγοριών στο παράλληλο πρόγραμμα της φουάρ.

Ο στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία στους εκθέτες της και τους επισκέπτες που μετά από δυο χρόνια θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το αξιόλογο πρόγραμμα των αιθουσών τέχνης που συμμετέχουν στην Art Athina και το πλούσιο παράλληλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσιάζει φέτος η φουάρ.”

Source: news247.gr