Σάββατο
22.01.2022

Η Adidas αποκαλύπτει τα μεγάλα σχέδια της και το όραμα της για το Metaverse

Μετά από ατελείωτες διαρροές τις τελευταίες ημέρες, η Adidas αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της στο Metaverse.

Ο κολοσσός αθλητικών ειδών έχει συνάψει συνεργασία με τα Bored Ape Yacht Club, PUNKS Comic και gmoney NFT. Οι προγραμματιστές του είπαν:

«Όταν πιστεύεις ότι το αδύνατο δεν είναι τίποτα, καταλήγεις σε μερικά παράξενα, νέα μέρη… Αυτό το φθινόπωρο, η adidas, γνωστή για τις ιδέες πρωτοτυπίας της, εγκαθίσταται στα όρια της δημιουργικότητας: στο Metaverse. Ένα βασίλειο χτίζεται»

Η Adidas συνέχισε εξηγώντας ότι στόχος της είναι «να δει κάθε έναν από τους κατοίκους της να ευδοκιμεί».

Η εταιρία περιγράφει το metaverse ως ένα μέρος «όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει τις πιο πρωτότυπες ιδέες του και να είναι ο πιο αυθεντικός εαυτός του, με όποια μορφή κι αν πάρει». Ακόμα καλύτερα, το blockchain σημαίνει ότι αυτοί οι πρωτοπόροι «μπορούν να κατέχουν ένα κομμάτι από αυτό που δημιουργούν».

Υπάρχει ξεκάθαρα απτός ενθουσιασμός για το τι μπορούν να προσφέρουν αυτά τα εικονικά τοπία — με την adidas να δηλώνει ότι υπάρχει ένας «κόσμος απεριόριστων δυνατοτήτων» εκεί έξω.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, φαίνονται τρεις χαρακτήρες να πετούν στη Γη – ένας από κάθε ένα από τα τρία έργα με τα οποία έχει συνεργαστεί η εταιρεία – και όλοι τους είναι εξοπλισμένοι με εξοπλισμό adidas. Στη συνέχεια προσγειώνονται σε μια φωτισμένη έκδοση του λογότυπου της εταιρείας σε ένα ορεινό τοπίο.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο adidas.com/metaverse