Πέμπτη
30.03.2023

Hellenic Train: Όλοι οι οδηγοί είναι εκπαιδευμένοι και έχουν περάσει ιατρικές και ψυχιατρικές εξετάσεις

Με νέα της ανακοίνωση η Hellenic Train ξεκαθαρίζει ότι όλοι οι οδηγοί έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και έχουν περάσει ιατρικές και ψυχιατρικές εξετάσεις. Η εταιρεία κάνει λόγο για αβάσιμες ειδήσεις που αφορούν την έλλειψη εκπαίδευσης των οδηγών και την απουσία απαραίτητων πιστοποιητικών. Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κωστή Γενηδούνια, περί επιλεκτικών διαρροών της δικογραφίας με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Hellenic Train:

«Όσον αφορά τις αβάσιμες ειδήσεις σχετικά με την έλλειψη εκπαίδευσης των οδηγών μας και την απουσία των απαραίτητων πιστοποιητικών, η Hellenic Train – αποφασισμένη να προστατεύσει τους εργαζομένους της καθώς και τη φήμη της εταιρείας – τονίζει ότι όλοι οι μηχανοδηγοί της εταιρείας έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Όλοι οι μηχανοδηγοί μας έχουν περάσει με επιτυχία ιατρικές και ψυχομετρικές εξετάσεις και έχουν πιστοποιηθεί ως κατάλληλοι για εργασία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο 3911/11».
Πηγή: mononews.gr