Σάββατο
08.10.2022

Grand Theft Auto 6: Διέρρευσαν εικόνες και videos

Η εταιρεία παραγωγής του δημοφιλούς παιχνιδιού GTA 6, φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα μιας και μια μαζική διαρροή υλικού που εικάζεται πως προέρχεται από πρώιμη έκδοση του GTA 6 καταγράφεται εδώ και μερικές ώρες.

Το σχετικό υλικό προέρχεται από κώδικα πολύ πριν την alpha έκδοση του παιχνιδιού και φαίνονται σε διάφορα σημεία οι σχετικές εντολές.

Προς το παρόν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά πως το συγκεκριμένο υλικό είναι legit, αν και διάφορα σημεία που τονίζονται στην πόλη και έχουν χαρακτηριστικές ονομασίες (πχ. Vice City) δείχνουν πως μπορεί να είμαστε όντως μπροστά σε μια πρωτόγνωρη διαρροή περιεχομένου για το νέο Grand Theft Auto videogame της Rockstar.

Η Rockstar Games, εταιρεία παραγωγής και δημιουργίας του παιχνιδιού, έχει ήδη ξεκινήσει να κατεβάζει τα videos και τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει, μαρτυρώντας έτσι με κάθε τρόπο το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.

Ο hacker ισχυρίζεται πως έχει ανακτήσει τον πηγαίο κώδικα των GTA 6 και GTA 5 και μάλιστα σκοπός του είναι να επικοινωνήσει με την Rockstar Games για να βρεθούν, πιθανώς, σε κάποιους είδους διαπραγμάτευση για κάποια αποζημίωση για να κλείσει το θέμα. Την ίδια στιγμή, κάποιος φαίνεται να πουλάει τον πηγαίο κώδικα του GTA 5 έναντι 100.000 δολαρίων και μάλιστα απαιτώντας συναλλαγή που θα γίνει με τη χρήση κρυπτονομισμάτων.

Διαβάστε ακόμη

Πανικός στα cryptos: Τι φέρνει το νέο «αιματοκύλισμα» – Το ethereum κινδυνεύει με κατάρρευση (pics)

Τζώνυ, τρέξε, το λιμάνι (του Ιβάν) φεύγει, η ΔΕΛΤΑ πωλείται και πρόσωπα αλλάζουν στα ΕΛΤΑ

Έρχεται η εφαρμογή για τις πλαστές αποδείξεις – Μπόνους έως €2.000 για επώνυμες καταγγελίες

Πηγή: newmoney.gr