Πέμπτη
08.12.2022

«Έξυπνα γραφεία»: Πώς θα εργάζονται οι ταξιδιώτες μέσα στο αεροδρόμιο

Ευέλικτους χώρους γραφείων ή και χαλάρωσης σε αεροδρόμια λανσάρει η εταιρεία Nooka Space, η οποία το 2020 σχεδίασε το πρώτο έξυπνο δίκτυο γραφείων.

Υλοποιώντας την ιδέα του flex office on demand σε χώρους αναμονής αεροδρομίων, για να παρέχει στους επιβάτες ιδιωτικούς χώρους για εργασία ή χαλάρωση, ενώ περιμένουν την πτήση τους, η Nooka Space παρουσίασε το Nooka Air, έναν έξυπνο θάλαμο γραφείου που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία αεροδρομίου κατά τις ώρες αναμονής.

Μέσω της τεχνολογίας αιχμής, οι υπερσύγχρονοι θάλαμοι γραφείου Nooka Air επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν τον πλήρη έλεγχο του χώρου, από την κράτηση του επιθυμητού χρόνου, έως την προσαρμογή του εσωτερικού περιβάλλοντος, όπως είναι ο φωτισμός ή η θερμοκρασία.

Περαιτέρω, οι ψηφιοποιημένοι θάλαμοι γραφείου Nooka Air παρέχουν έξυπνη πρόσβαση στον χώρο και τις δυνατότητές του απευθείας, μέσω εφαρμογής για κινητά.

Το Nooka Space προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα, συνδεδεμένα Wi-Fi, pay-as-you-go pods γραφείου για την προσφορά καλύτερης εμπειρίας αεροδρομίου των εργαζόμενων ταξιδιωτών.

Με την τεχνολογία ηχομόνωσης και τα εργονομικά έπιπλα, οι θάλαμοι Nooka Air έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την αυτοσυγκέντρωση και την ευεξία των χρηστών και κατ’ επέκταση να βελτιώνουν την παραγωγικότητα εν κινήσει, χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από τον θόρυβο και τη φασαρία του αεροδρομίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travel.gr

Πηγή: newmoney.gr