Πέμπτη
18.04.2024

Ethereum: Οι “φάλαινες” δείχνουν τον δρόμο για το επόμενο ράλι

Με τη νέα επιστροφή στις 3.000 δολάρια, το ethereum χτύπησε υψηλό 96 εβδομάδων μετά το σύντομο πέρασμα από τις 3.100 δολάρια. Με τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης στις 3.051,79 δολάρια, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2), ο Αιθέρας συνεχίζει να υποχωρεί, διατηρώντας ωστόσο τα περισσότερα κέρδη του Σαββατοκύριακου.

Η προσδοκία για ακόμα καλύτερες ημέρες στο blockchain του ETH επιβεβαιώνεται και από τις κινήσεις των «φαλαινών», οι οποίες δεν σταματούν να αγοράζουν token. Με στήριγμα στις 3.000 δολάρια, επόμενο επίπεδο αντίστασης στις 3.100 δολάρια και νέα τιμή στόχο στις 3.500 δολάρια, το επενδυτικό ενδιαφέρον για έκθεση στο blockchain έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, με τις «φάλαινες» στην πρώτη γραμμή και τους μικροεπενδυτές να ακολουθούν.

Μόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τα μεγαλύτερα crypto wallets στον Αιθέρα συγκέντρωσαν 170.000 ETH, αξίας άνω των 514 εκατ. δολαρίων, καθώς συνεχίζονται οι μετατοπίσεις στο blockchain εν αναμονή του επόμενου ράλι στο ethereum, με καύσιμο από το τέταρτο halving του bitcoin και των σημαντικών αναβαθμίσεων που υπόσχονται μεγαλύτερη επεκτασιμότητα και υψηλότερες ταχύτητες συναλλαγών στο οικοσύστημα του δεύτερου μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος.

Θετικός καταλύτης για ακόμα περισσότερα κέρδη θεωρείται πάντα η αυξημένη πιθανότητα να εγκριθεί ένα (ή περισσότερα) ethereum ETF στην spot αγορά των ΗΠΑ, με το Bloomberg να μεταδίδει ότι ουσιαστικές εξελίξεις δεν αναμένονται πριν από τον Μάιο, καθώς ο «Mr SEC» δεν αποκλείεται να επαναλάβει το… παιχνίδι των καθυστερήσεων όπως συνέβη και στα αμοιβαία διαπραγματεύσιμα κεφάλαια στο bitcoin πριν από το «πράσινο φως» νωρίτερα τον Ιανουάριο.

Source: powergame.gr

Array