Παρασκευή
08.12.2023

Επίδομα παιδιού Α21: Μέχρι πότε θα είναι κλειστή η πλατφόρμα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Πρροσωρινά έκλεισε την Παρασκευή η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία υπολογισμού της καταβολής της πέμπτης δόσης του επιδόματος την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ. 

Ωστόσο, η πλατφόρμα θα ανοίξει αυτόματα και πάλι στις 30 Νοεμβρίου 2023.

Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού, τις κατηγορίες που ανήκουν οι πολίτες ανάλογα με το εισόδημά τους και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/

Πότε θα γίνει η πληρωμή

Η πέμπτη δόση για το Επίδομα παιδιού 2023 θα καταβληθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα Νοεμβρίου 2023, σε όσους υποβάλλουν αίτηση

Την προηγούμενη της πληρωμής, εργάσιμη ημέρα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Διαβάστε ακόμη 

Δύο «καυτές» λίστες στα χέρια της ΑΑΔΕ: Ξεσκονίζουν στοιχεία από Airbnb, εφορίες και τράπεζες 120 χωρών

Τι συμβαίνει με το «στοιχειωμένο» έργο για το τραμ του Πειραιά: Πρόστιμα, κόντρες και εμπλοκές 

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Όλες οι αλλαγές στη φορολόγηση – Τι θα γίνει με τη κατώτατη αμοιβή

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Πηγή: newmoney.gr