Πέμπτη
21.10.2021

Έπεσαν Facebook, Instagram και WhatsApp – Πρόβλημα για εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον πλανήτη (upd)

Συναγερμός σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο – Τι ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω Twitter

Προβλήματα στη σύνδεσή τους αντιμετωπίσαν το απόγευμα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 18:30 μ.μ. χιλιάδες χρήστες του Facebook, Ιnstagram και WhatsApp καθώς δεν μπορούσαν να συνδεθούν στις εν λόγω εφαρμογές.

Οι καθυστερήσεις εντοπίζονται στους λογαριασμούς χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε ό,τι αφορά το Facebook, οι χρήστες λαμβάνουν το μήνυμα ότι «δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο», ενώ τα τελευταία λεπτά έχουν γίνει περισσότερες από 2.000 αναφορές στο downdetecor.

Η βρετανική Sun μιλά για παρόμοια προβλήματα σε αμέτρητους χρήστες στα social media, ενώ αναφέρει πως έχει ζητήσει από την Facebook να κάνει κάποιο σχόλιο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει λάβει απάντηση.

Προβλήματα υπάρχουν και στο Instagram, όπου εμφανίζεται το μήνυμα «η ροή δεν ανανεώθηκε».

Αναφορές θέλουν και το WhatsApp, το οποίο ανήκει επίσης στο Facebook και χρησιμοποιεί κοινές υποδομές, να παρουσιάζει πρόβλημα, χωρίς να επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών του.

Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

«Γνωρίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα σε ό,τι αφορά την πρόσβαση στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε για να επανέλθουν τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση», ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω Twitter.

Διαβάστε ακόμη:

Προϋπολογισμός ανάπτυξης με αυξημένους φόρους αλλά και μέτρα στήριξης

VICKO: Ισχυρά «αντισώματα» για την ελληνική «Zara Home»

Pandora Papers: Παγκόσμιος σάλος από τις αποκαλύψεις για τις offshore – Και η Ελλάδα στις λίστεςΠηγή: newmoney.gr