Δευτέρα
27.05.2024

Επενδυτικές ευκαιρίες σε Παλλήνη και Ελληνικό

Παλλήνη

Η Παλλήνη Αττικής τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων, από παραδοσιακά μικρά καταστήματα έως σύγχρονες αλυσίδες λιανικής πώλησης.

Η εγγύτητα της Παλλήνης με το κέντρο της Αθήνας, σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό και το Αεροδρόμιο, καθιστούν την περιοχή σημαντικό οικονομικό κέντρο της Ανατολικής Αττικής και μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση.

Την ίδια στιγμή, εκτός από τις επιχειρήσεις οι οποίες εδρεύουν στην περιοχή, υπάρχουν και πολλές ακόμη υπηρεσίες, όπως ιδιωτικά σχολεία και αθλητικά κέντρα, τα οποία αναβαθμίζουν το επίπεδο της περιοχής αυξάνοντας την επενδυτική της αξία και την αναγνωρισιμότητά της.

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, διαθέτει δύο επενδυτικά ακίνητα στην περιοχή τα οποία παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν ξεχωριστή ευκαιρία.

Ακίνητο με χρήσεις υπεραγοράς σε κομβικό σημείο της Παλλήνης

Το πρώτο ακίνητο αποτελείται από δύο αυτοτελή κτήρια, με χρήσεις υπεραγοράς τα οποία εκτείνονται σε επιφάνεια 34.311 τ.μ. σε οικόπεδο 44.188 τ.μ., και τοποθετείται σε κομβικό σημείο της Παλλήνης, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ανθούσας και Ντραφίου με εύκολη πρόσβαση στο σταθμό του μετρό, στις τοπικές συγκοινωνίες και στην Αττική Οδό.

Οικόπεδο με κτίσμα, ιδανικό για οικιστική χρήση ή αθλητικές εγκαταστάσεις

Το δεύτερο ακίνητο αφορά οικόπεδο 36.107,85 τ.μ. με κτίσμα 10.629,82 τ.μ. που βρίσκεται στην τοποθεσία Άγιος Αθανάσιος. Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εύκολα προσβάσιμη και ιδανική για οικιστική χρήση ή ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Ελληνικό

Η ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού χαρακτηρίζεται από επενδυτικές ευκαιρίες, καθώς σε αυτή φιλοξενούνται διάφορες επιχειρήσεις όλων των κλάδων, κυρίως τοποθετημένες επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Χάρη στη σημαντική επενδυτική κινητικότητα της ευρύτερης περιοχής λόγω της ανάπτυξης της «Αθηναϊκής Ριβιέρας», η Λεωφόρος Βουλιαγμένης εξελίσσεται ένα από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αττικής.

Οι επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν στην ευρύτερη περιοχή καθιστούν τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων απαραίτητη.

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, διαθέτει δύο επαγγελματικά ακίνητα τα οποία παρουσιάζουν στρατηγικά πλεονεκτήματα και υψηλή επενδυτική αξία.

Σύγχρονο εμπορικό κέντρο στην Αργυρούπολη

Το πρώτο ακίνητο αφορά σύγχρονο εμπορικό κέντρο 28.000 τ.μ. στην Αργυρούπολη σε οικόπεδο 12.070τμ., πλήρως μισθωμένο σε εταιρείες υψηλού προφίλ, με μακροχρόνιες ενοικιάσεις. 

Property-3.1

 

Συγκρότημα Γραφείων – Καταστημάτων επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης

Το δεύτερο ακίνητο είναι ένα Συγκρότημα Γραφείων – Καταστημάτων επί της Λ. Βουλιαγμένης που αποτελείται από δύο κτήρια συνολικής έκτασης 11.700 τ.μ. σε οικόπεδο 7.200 τ.μ..

Πρόκειται για μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξής του σε έναν περιβαλλοντικά φιλικό και νέας γενιάς κτήριο προβολής.

Property4.1

Η ομάδα της doValue μέσω της πλατφόρμας προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει επενδυτικά ακίνητα υψηλής απόδοσης με περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος διαγωνισμός: Ταξίδεψε με τη SEAJETS και κάνε δικό σου ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο!

Οι εκδηλώσεις Οκτωβρίου στα Public

Aegean: Επαναγοράζει ίδιες ομολογίες έως 20 εκατ. ευρώ

Πηγή: mononews.gr

Array